EXXEN Konuşanlar 44. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 44. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 44. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 44. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olan ve her hafta adını zirveye yazdıran Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik konukları ve Hasan Can Kaya'nın renkli sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen talk show bu geceden itibaren EXXEN'de seyircilerle buluşacak. Her anı kahkaha dolu ve oldukça renkli bir programa imza atacak ünlü şovmen Kaya, sahneye çıkacak isimlerle birlikte takip eden herkesi güldürecek. EXXEN Konuşanlar 44. bölüm izle seçenekleri haberimiz

Youtube'da yer alan bölümleri ile milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam edilen Konuşanlar'ın 44. bölümü platfromda seyircileriyle buluşuyor. İlk günden bugüne kadar yayınlandığı EXXEN'de her hafta farklı konukları ve eğlenceli anlarıyla izleyenleri güldüren yapım bu hafta da herkesi ekran başına kilitleyecek. Geçen hafta da oldukça renkli ve eğlenceli geçmişti. Sıra bugüne çevrildi. 3 Aralık Cuma günü paylaşılacak yeni bölüm ilgiyle seyredilecek. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup en doğru alternatifleri bulmak istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformda yine liderliğe oynayacak Konuşanlar'ı kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 44. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de bölüme dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 44. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşan Hasan Can Kaya'yı babasıyla seyretmeyi çok sevdiğini söyledi. Babasının her espri yaptığında söylediği bir argo kelimeyi anlatan Naz herkesi güldürdü. Başka bir konuşan da güzellik uzmanı olduğunu söyledi ve duduklarında silikon olmadığını iddia etti. Ama Hasan Can Kaya'dan kaçmadı. Bunun üzerine güzel konuşan; "Keşke söyleseydim. Pişman oldum" dedi.

Konuşanlar 2. sezon 44. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.