EXXEN Konuşanlar 45. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 45. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 45. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 45. bölüm Youtube tek parça full izle
EXXEN'de yayınlandığı bölümlerle adından söz ettiren Konuşanlar'ın yeni haftası platformdaki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan programda yine konukların verdiği cevaplar ve Hasan Can Kaya'nın esprileri ile bir saat su gibi akıp gidecek. Her anında eğlencenin yaşandığı programı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunarak gülmek istiyor. EXXEN Konuşanlar 45. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan i

Son günlerde geçen hafta yaşanan bir sahne sebebiyle gündemde olan Konuşanlar ile ilgili olarak açıklamada bulunan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin; "Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği “Konuşanlar” isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır." açıklamasında bulundu. Program 10 Aralık Cuma günü ekranlardaki yerini yine alacak ve izleyiciler yeni bölümü izlemek üzere araştırılıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarının komik cevaplarıyla renklenen bir saatlik süre yine ilgiyle takip edilecek. EXXEN Konuşanlar 45. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan konukları değerlendirebilirsiniz. 


 

Konuşanlar 2. sezon 45. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşanın güzelliği karşısında açıkladığı mesleğine yönelik esprisiyle adından söz ettiren Kaya, yine salonu yıktı. Diğer bir konuşanın da çok zengin olduğunu tek tahminle bilmesi herkesi güldürdü. Ayrıca o konuşanın soyadının da Zengin olduğu öğrenildi. Salondaki erkekleri beğenmeyen ve kadınlara övgüler yağdıran konuk da alkış aldı.

Konuşanlar 2. sezon 45. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.