EXXEN Konuşanlar 56. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 56. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 56. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 56. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezondaki yeni bölümlerinden biri daha EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan ve Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle doyumsuz bir saatlik şölene dönüşen programın 56. bölümü 25 Şubat 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek. Her saniyesi gülme garantili talk showda sahneye çıkan isimler de sorulara karşı verdikleri cevaplarla herkesi güldürecek. Konuşanlar'ı izlemek isteyenler de sorgulamalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 2. sez

Youtube'da yer alan bölümlerinde büyük başarılar elde eden ve EXXEN'e transfer olduktan sonra da adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyuran Konuşanlar'ın 56. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyicilerin kahkahaya boğulduğu, salondakilerin ve sahnedekilerin de bu şölene ortaklık ettiği gösteri yine milyonların karşısında olacak. Konuşanlar'ı izlemek isteyenler de internet üzerinde sorgulamalarda bulunarak bir an önce yeni bölümü seyretmek için sabırsız. EXXEN Konuşanlar 56. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.  İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 56. bölümde neler yaşanacak?

Yine bomba gibi bir bölümün yayınlanacağı Konuşanlar'da bir konuşan, sevgilisinin kendisinden ayrıldıktan sonra Tinder'da özel üyelik aldığını söyleyince salon yıkıldı. Diğer bir konuşan da giyimi nedeniyle annesinin görmemesi için ayağa kalkmak istemeyince olanlar oldu. Zabıt katibi bir konuşanın sesinden etkilenen Hasan Can Kaya, esprileriyle herkesi güldürdü. Kadın konuşanlardan biri de aldatma hikayesiyle şoke ett.

Konuşanlar 2. sezon 56. bölüm


 

Konuşanlar 2. sezon 56. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.