Eylül Han Tezel kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Eylül Han Tezel kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Halk TV'de izleyicilerin karşısına çıkan ve güzelliği ile dikkat çeken Eylül Han Tezel hakkında araştırmalar gerçekleştirilerek bilgi edinilmek isteniyor. Peki, Eylül Han Tezel kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Ulusal kanallar arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Halk TV'de sabah saatlerinde izleyicilerin karşısına çıkan, akşamları da haber bültenlerinde Türkiye ve dünya gündemindeki son gelişmeleri aktaran Eylül Han Tezel güzelliği ile de dikkat çekiyor. Birbirinden önemli konuları seyircilere sunan ve bilgileri paylaşan güzel sunucu hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştirilerek bilgiler edinilmek isteniyor. Peki, Eylül Han Tezel kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.




Eylül Han Tezel Instagram hesbabı

Medya sektöründe çalışan güzel sunucular internette de ilgi odağı haline gelmeyi başarıyor. O isimlerden biri de Eylül Han Tezel ve binlerce takipçisi bulunuyor. Ancak kendisi kimseyi takip etmiyor. Instagram hesabı @eylulhan_tezel'dir. Kendisini bu profilden takip edebilirsiniz.



 

Eylül Han Tezel kimdir?

Eylül Han Yılmaz Tezel, 2010'ların başında Sky Turk'te "Bu Sabah" programının sunuculuğunu yapmıştır. 2013 yılında Cem TV'de ana haber bülteni sunuculuğu görevine başlayan Eylül Han Tezel, burada bir süre devam ettikten sonra anne oldu. Anne olmasının ardından ise bir süre daha ekranlara veda etmek durumunda kalmıştır. Yakın zamanda HALK TV'de haber bülteni ve program sunuculuğu ile tekrardan televizyona dönen Eylül Han Tezel diksiyonu ve konuşmasıyla izleyenlerin dikkatini çekiyor. Eylül Han Tezel şu sıralar Halk TV'de hafta içi her gün saat 10.00 ile 11.00 arasında "Eylül Han Tezel ile Gündem Özel" programını sunmaktadır. Eylül Han Yılmaz bayram tatili için gittiği Bodrum'da ani bir kararla hayatını Cengiz Tezel ile birleştirmişti. Çiftin 2 çocukları bulunmaktadır.

eylül han tezel


eylül han tezel

eylül han tezel

eylül han tezel

eylül han tezel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.