Fulya Fazilet Kanat nerede? Esra Erol onu arıyor

Fulya Fazilet Kanat nerede? Esra Erol onu arıyor
Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olarak ekranlardaki yerini alan Esra Erol'da 30 Aralık Çarşamba günü yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Ahmet Bey'in 26 yaşındaki kızını aramaya geldiği program herkesi üzdü. Fulya Fazilet Kanat'tan bir aydır haber alınamıyor. Peki, Fulya Fazilet Kanat nerede? İşte detaylar...

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleriyle adından söz ettirmeyi sürdüren Esra Erol'da programında bir kez daha kayıp dosyası açıldı. Kızı Fulya Fazilet Kanat'ı arayan Ahmet Kanat, stüdyoya geldi. 66 yaşındaki acılı baba Kıbrıs'a okula gönderdiği kızının Antalya'da olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı.


Fulya Fazilet Kanat nerede?

Esra Erol, 6 aylıkken annesinin terk ettiği ve babasının tarafının baktığı Fulya Fazilet Kanat'ı bulabilmek adına çalışma başlattı. İnternetteki sosyal medya sitelerinden birinde mimarlık öğrencisi olduğu görülen ve 3. sınıf okuduğunu belirten Kanat ile ilgili bilgi sahibi kişilerden yardım istendi. 27 Kasım tarihine kadar Kıbrıs'ta olduğunu bildiği kızını bulmak için stüdyoda olan Ahmet Bey'in acısı dinecek mi?

Fulya Fazilet Kanat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.