Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2021 Çarşamba puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2021 Çarşamba puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni gün başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin hünerlerini sergilediği ve kayınvalidelerin puanlarını verdiği zorlu maratonun yeni bölümü nefes kesecek. Herkes çeyrek altını kazanmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2021 Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın üçüncü günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetinin sürdüğü programda bugün yine herkes altın mücadelesi verecek. Mini yağlamanın hazırlandığı günde gelinler hamaratlıklarını konuşturacak ve kayınvalideler puanlayacak. Son sözü ise Demet Akalın söyleyecek. Güzel sunucu son günlerine girdiği program için bugünün nasıl sonuçlanacağını merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Ekim 2021 Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 13 EKİM 2021 ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Aslıhan'ın kayınvalidesine puanı:

Yaren'in kayınvalidesine puanı:

Yeşim'in kayınvalidesi ne puanı:

Büşra Nur'un kayınvalidesine puanı:


13 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kayınvalidelerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...


DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci gününde gün toplamında Kaynanalardan 20 puan toplayan gelin Aslıhan 13. çeyrek altınını yakasına takarken programda ikinci günü olan Büşra Nur 4 puan alarak sonuncu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.