Gelinim Mutfakta 16 Aralık Perşembe puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 16 Aralık Perşembe puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetine sahne olacak programın dördüncü bölümünde yine herkes televizyon başına kilitlenecek. Herkesin gözü alınacak puanlarda. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 16 Aralık Perşembe puanları haberimizde.

Emel Özkızıltaş'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü nefes kesecek. Gelinlerin tavuk incik hazırlayarak birincilik mücadelesi verdiği bölümde kayınvalideler de puanlarıyla günün kaderini tayin edecek. Herkes final öncesinde avantajlı konuma geçmek ve beş bileziğe bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Herkesin gözü alınacak puanlarda. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 16 Aralık Perşembe puanları haberimizde.


 

GELİNİM MUTFAKTA 16 ARALIK PERŞEMBE PUAN DURUMU

Dün yayınlanan son bölümde yarışmacılar kıyasıya bir mücadele ortaya koymuştu. 12 puan toplayan Damla bir kez daha çeyrek altının sahibi olmayı başardı. Düşük geçen günde 11 puanlı Miyase ikinciliği elde etti. Aslıhan 10, Yeşim ise 7 puanla günü tamamladı. Bugün alınacak puanlar çok kritik bir önem taşıyor. Haftanın galibi olmak isteyen bugün en iyi puanları elde etmek zorunda.

Aslıhan Yiğit Kaya: 18 + 9 + 10
Yeşim Çalışkan Öksüz: 13 + 17 + 7
Miyase Türkel: 12 + 12 + 11
Damla Saçıkara: 19 + 18 + 12


 

16 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.