Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başladı. Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetinin devam edeceği hafta ortasında herkes çeyrek altını yakasına takmak adına kolları sıvayacak. Liderlik mücadelesinin kıran kırana yaşanacağı yeni bölümde dört gelin yemeklerini hazırlayacak, Nursel Ergin ve kayınvalideler ise puanlayacak. İzleyicilerin özü gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu hab

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak rakipsiz yürüyüşünü sürdüren Gelinim Mutfakta adım adım 900 bölüme doğru yol alıyor. Yemeklerini yapan gelinleri sunucu Nursel Ergin'in yanı sıra kayınvalidelerin puanladığı programda bugün de rekabet üst düzeyde yaşanacak. Her anı rekabet dolu ve bir o kadar da mutfak kültürü açısından zengin yarışmada bugün de yine amansız yarış ekranlara gelecek. Gelinler ali nazik ile yarışacak ardından da puanlar açıklanacak. Takımlar çeyrek altını kazanmanın yanında hafta sonundaki birinciliğe de bir adım yaklaşmak amacında. Dört takımdan hangisinin mutlu sona ulaşacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 19 OCAK 2022 ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Dün yayınlanan haftanın ikinci gününde Miyase bir hayli fark attı. En yakın rakibinin 6 puan önünde yer alan güzel yarışmacı çeyrek altının sahibi oldu. 20 puanlı Miyase'yi 14 puanla Yeşim takip etti ancak haftanın ilk gününde aldığı sıralama sonrası kendisine pek etkisi olmadı. Yağmur 12 puana üçüncü olurken Damla ise 11 puanla son sırada yer aldı. 

Damla Yağmur: 15
Yeşim Çalışkan Öksüz: 10
Miyase Türkel: 13
Damla Saçıkara: 21


 

18 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.