Gelinim Mutfakta 3 Aralık Cuma kim birinci oldu kim elendi? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 3 Aralık Cuma kim birinci oldu kim elendi? Gelinim Mutfakta puanları
Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin ekran başına kilitlenmesine neden olan Gelinim Mutfakta'da pazartesi günü başlayan hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını yansıttıkları ve kayınvalidelerinin puanlarıyla eşlik ettikleri zorlu maratonda bugün bir kazanan ve bir de elenen olacak. Herkes gün sonunu merak ediyor ve araştırarak öğrenmek istiyor. Turgay Başyayla'nın sonucu açıklayacağı an sabırsızlıkla bekleniyor. Gelinim Mutfakta 3 Aralık Cuma kim birinci

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen programlarından biri olarak televizyondaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Her bölümüyle seyircilerin ilgisini çekmeyi başaran yarışmada bugün yaşanacak son rekabet ilgiyle seyredilecek. Dört gelin ve kayınvalidenin performanslarıyla birbirlerine üstünlük kurabilmek adına verdiği mücadelenin galibi merak konusu ancak bugün bir de elenen var. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Aralık 2021 Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 3 ARALIK CUMA PUAN DURUMU

Aslıhan: 72

Dilek: 42

Yeşim: 65

Miyasae:56


3 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Şu anda ilk sırada bulunan Aslıhan 72 puana sahip. Kendisinin en yakın yarışmacı ise 65 puanı bulunan Yeşim. Eğer çok önemli bir hata yapmaz ve 7 veya daha fazla puan imkanı sağlamazsa Aslıhan yarışmada beş bileziği alacak gibi gözüküyor.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta 814. bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! O isim yine Aslıhan'dı. Güzel yarışmacı en yakın rakibi Yeşim'e 4 puan fark attı ve çeyrek altını yakasına taktı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.