Gelinim Mutfakta 9 Aralık 2021 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 9 Aralık 2021 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın 9 Aralık 2021 Perşembe günü yayınlanan 819. bölümündeki puanları merak konusu. Birbirinden hamarat gelinlerin tavuklu klukuşa hazırladıkları günde Yılmaz Morgül ve kayınvalideler de puanlamayı gerçekleştirecek. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Aralık 2021 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Yayın hayatına 1000 bölüme doğru yol alan Gelinim Mutfakta'nın 164'üncü haftasındaki dördüncü gün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ellerinden gelenin en iyisini yaparak kayınvalideler ve Yılmaz Morgül'ün karşısına çıkacak ve ardından gerçekleşecek puanlamayla birlikte oluşacak sıralama günün kazananını belirleyecek. Çeyrek altın kazandıracak performansı sergilemek isteyen yarışmacılar arasındaki rekabetin sonucunun nasıl olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Aralık 2021 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 9 ARALIK PERŞEMBE PUAN DURUMU

Dün yayınlanan son bölümde Aslıhan 20 puan alarak çeyrek altının sahibi olduç Güzel yarışmacıyı en yakın rakibi Miyase 4 puan geriden takip etti. Toplam puan surumunda zirveye oynayan Yeşim ise Pınar ile birlikte 10 puan aldı. Giderek kızışan rekabette her an daha kritik ve herkes hata yapmadan bugünü atlatmak istiyor.

Aslıhan: 51
Yeşim: 50
Miyase: 45
Pınar: 23


 

9 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.