Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve 5 bilezik kazandı? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 22 Ekim Cuma

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve 5 bilezik kazandı? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 22 Ekim Cuma
Kanal D'nin ilgiyle izlenmeye devam eden yarışması Gelinim Mutfakta'da 157'İnci haftaya sona eriyor. Birbirinden iddialı gelinlerin hamaratlıklarını sergilediklerini ve kayınvalidelerin puanlarını verdiği zorlu maratona bugün son noktayı koyacak isim Songül Karlı olacak. Bir takım beş bilezik kazanırken diğeri ise elenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve 5 bilezik kazandı? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 22 Ekim Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu programlarından biri olan Gelinim Mutfakta bir haftasını daha sona erdiriyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu mücadelede alınacak son puanlarla birlikte sıralama şekillenecek. Ardından da Songül Karlı puanlarını açıklayacak. Böylelikle haftanın birincisi belirlenecek. Kazananın beş altın bileziği evine götürecği günde bir takım da elenerek yarışmaya veda edecek. Güzel sunucu Songül Karlı'nın da beş günlük süresinin tamamlanacağı gün ilgiyle izlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve 5 bilezik kazandı? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 22 Ekim Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 22 EKİM 2021 CUMA PUAN DURUMU

Aslıhan: 65

Yaren: 65

Yeşim: 52

Damla: 45

GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Yarışmanın dün yayınlanan 784. bölümünde birinciliği elde eden isim Aslıhan'dı. Güzel yarışmacı bu zaferi ile Yaren'in puanını yakalayarak zirveye ortak oldu. İki isim de şu an 65 puanda ve bugün daha fazla toplayan altınları koluna takacak. Damla 13 puanla üçüncü oldu. Yeşim ise 12 puanla son sırada yer aldı.


 

22 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinlerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...


 

22 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinlerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.