Gelinim Mutfakta Gönül kimdir? Gönül Harşitlioğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Gönül kimdir? Gönül Harşitlioğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilerek izlenen ve her geçen gün adını daha da fazla kişiye duyurmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Yayınlanacak olan 727. bölümde bugünden itibaren yeni bir yarışma daha seyircilerin kaşısına çıkacak. Seda Yılmaz sonrasında mücadeleyi kazanmak adına mutfağa girecek olan isim ise Gönül Harşitlioğlu olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Gönül kimdir? Gönül Harşitlioğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta 727. bölümle seyircilerin karşısına çıkıyor. Dün yayınlanan ilk günün ardından gözler bugüne çevrildi. Yarışmacılar yine mutfağa girecek ve günün yemeğini hazırlamak için kollarını sıvayacak. Ardından da kayınvalideler ile Seda Sayan pıanlarını verecek. Ancak bugün bir de yeni yarışmacı var. Seda Yılmaz yarışmada olmayacak. Yerine ise Gönül Harşitlioğlu yarışacak. Peki, Gelinim Mutfakta Gönül kimdir? Gönül Harşitlioğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Gönül kimdir?

Bugünden itibaren Ayten, Aysun ve Yağnur'a karşı altın mücadelesi verecek olan Gönül Harşitlioğlu ev hanımı. Kendisini asla ezdirmeyen biri. İstanbul'da yaşıyor. Hırslı bir yapısı var. Hazır cevap biri ve haksızlığa asla gelemiyor. 26 yaşında. Aslen Trakyalı. İstanbul Beylikdüzü’nde oturuyor. 1,5 yaşında kızı var. 5 yıllık evli. 3 yıl kaynanası ile birlikte yaşadı. Şimdi ise ayrı yaşıyor. Diş hekimi asistanı. Şu an çalışmıyor.

Gelinim Mutfakta Gönül

Gelinim Mutfakta Gönül


 

Gelinim Mutfakta Gönül Instagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı Gönül Harşitlioğlu Instabgram hesabına sahiptir ve aktif olarak kullanmaktadır. 6 bin civarında takipçisi vardır. Kendisini @gonulharsitlioglu profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.