Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş kimdir? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş kimdir? Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin ve kayınvalidelerin mücadeleye devam ettiği günde alınacak puanlar için herkes sabırsız. Bugün bir gelin de mücadeleye katılacak ve hamaratlığını göstermeye başlayacak. O isim Hazal Delibaş oldu ve hakkında da binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

İddialı kayınvalidelerin ve yetenekli gelinlerin mücadelesine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Dört takımın devam eden amansız rekabetine bugünden itibaren ortaklık edecek isim de belirlendi. Buna göre yayınlanan fragmanda Hazal Delibaş ve kayınvalidesi Bedriye Hanım'ın yarışacağı görüldü. Bilindiği üzere son bölümde kayınvalidesi ve görümcesinin gazabına uğrayan Büşra elenmişti. Yerine ise genç isim mücadele edecek. Hedefi çeyrek altınları ve beş bileziği almak. Seyirciler de hakkında araştırmalara başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde bulunmaktadır.


 

Gelinim Mutfakta Hazal kimdir?

13 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren Gelinim Mutfakta'da yarışacak olan Hazal Delibaş en çok aranan isimler arasında yer almayı başardı. Hamaratlığı konusundaki beklentiler yüksek kendisinden. Çünkü yemeklerini sergilediği bir Instagram hesabına sahip ve bunu da programda gösterilmesi hususunda çıta yüksek. Mahmut Delibaş ile evli. 1 erkek 1 kız olmak üzere 2 çocuk annesi.


Yaptığı paylaşımlarla da programa katılacağını duyurdu.
Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş


 

Gelinim Mutfakta Hazal Instagram hesabı

Yarışmaya katılan yarışmacılarla ilgili olarak en çok sorulan soruların başında sosyal medya hesapları geliyor. Bugün izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hazal Delibaş'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. 25 binden fazla da takipçisi vardır. @hazal_delibas profilinden kendisini takip edebilirsiniz.


Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.