Gelinim Mutfakta Hilal Özdemir kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Hilal Özdemir kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideler arasına bugün bir yenisi daha ekleniyor. Zeynep’in programdan ayrılmasından sonra yerine gelecek yarışmacı merakla bekleniyordu ve o isim açıklandı. Hilal Özdemir bugünden itibaren altın kazanabilme mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Hilal Özdemir kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. iyi seyirler dileriz.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta’da haftanın ilk bölümü ekranlara geliyor. Kıyasıya rekabete sahne olan yarışta bugün ilk kez seyircilerin karşısına çıkacak olan gelin ve kayınvalidelere bir yenisi daha ekleniyor. Gelin olarak yemeklerini yapacak altın için mücadele verecek yeni isim Hilal Özdemir oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Hilal Özdemir kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Hilal Özdemir kimdir?

Bugün yeni haftanın ilk bölümü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta’nın güzel yarışmacısı Hilal Özdemir Balıkesir'den geliyor.  2.5 yıllık evli. Enerjisi düşük bulundu.ancak eskileri göndermek için geldiğini söyledi. İddialı bir girilş sonrasında ne yapacağı merak konusu. 1.5 yaşında oğlu var. Enerjisi düşük bulundu.

Gelinim Mutfakta Hilal Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.