Gelinim Mutfakta Nuray Gülap kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Nuray Gülap kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniliyor. Birbirinden hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin kıyasıya mücadelesine sahne olan programa yeni yarışmacılar katılacak. Kaynanalar odasına katılarak gelini ile yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Nuray Gülap performansıyla altın rekabetinin içinde bulunacak. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Gülap kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Hamarat gelinler ve iddialı kayınvalidelerin performanslarını sergilediği zorlu rekabetin yeni yarışmacıları da belli oldu. Buna göre Nuray Gülap gelini Damla ile birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Gülap kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Nuray Gülap kimdir?

Bu hafta beş gün boyunca Emel Özkızıltaş'ın sunumuyla yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'nın yeni haftadaki bölümünde yarışacak güzelliği ve gençliği ile dikakt çeklti. 2 erkek çocuk annesi. Yarışmayı çok izlediğini ve antrenmanlı olduğunu söyledi. Ayrıca kalacı olacaklarını dile getirdi. Zaman zaman gelini ile anlaşamasa da sürekli alttan almayı başarıyor. İlk bölümde geliniyle alevli bir tartışmaya girmişti.


Gelinim Mutfakta Nuray Gülap

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.