Gelinim Mutfakta Nuray Yiğit kimdir kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Nuray Yiğit kimdir kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D ekranlarında bugün 4. sezonuna başlayacak olan Gelinim Mutfakta'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde boy gösterecek isimlerden biri de Nuray Yiğit oldu. Gelini Aslıhan ile programa katılan iddialı kayınvalide hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Yiğit kimdir kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezondan itibaren Demet Akalın'ı ekranlara getiren Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümleri yayınlanmaya başlıyor. Kendilerine verilen sürede yemeklerini ve cuma günleri tatlılarını yapmak için kolları sıvayacak gelinleri kayınvalideler oylayacak. Programa katılan ve gelini Aslıhan ile altın mücadelesi verecek olan Nuray Yiğit hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Yiğit kimdir kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


Gelinim Mutfakta Nuray Yiğit kimdir?

Bugünden itibaren gelini ile altınlar için yarışacak olan Nuray Yiğit 1967 doğumlu. 54 yaşında. Aslen Ordulu. Eşi ise Erzurumlu. 2 oğlu var 2'si de evli. Küçük olan oğlu Aslıhan ile evli. Instagram hesabı @nuray9892'dir.


Gelinim Mutfakta Nuray Yiğit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum