Hatayspor Alanyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı izle

Hatayspor Alanyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı izle
Süper Lig'de cumartesi akşamının sona ereceği karşılaşmalardan biri Akdeniz'de oynanacak. Hatayspor evinde Alanyaspor'u konuk ediyor. İki önemli takımın birbirlerine rakip olacağı müsabakada alınacak sonuçlar da merakla bekleniyor ve bu sebeple de izlenmek isteniyor. Binlerce taraftar tribünde yer alırken çok daha fazlası ise televizyon karşısına geçerek bu heyecana ortak olacak. Hatayspor Alanyaspor maçı Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bein Sports 2 şifresiz izle alternatifleri

Süper Lig'de cumartesi akşamının sona ereceği karşılaşmalardan biri Akdeniz'de oynanacak. Hatayspor evinde Alanyaspor'u konuk ediyor. İki önemli takımın birbirlerine rakip olacağı müsabakada alınacak sonuçlar da merakla bekleniyor ve bu sebeple de izlenmek isteniyor. Binlerce taraftar tribünde yer alırken çok daha fazlası ise televizyon karşısına geçerek bu heyecana ortak olacak. Hatayspor Alanyaspor maçı Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bein Sports 2  şifresiz izle alternatifleri de bu sayfada.


 

Hatayspor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 

Yeni Malatyaspor Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA istatistikleri

Hatayspor, Süper Lig'de filelerini havalandıramadığı tek rakibi olan Alanyaspor karşısında tek puanını rakibini konuk ettiği karşılaşmada aldı (2020/21'de 0-0).
Geçen sezon Süper Lig tarihinde oynadıkları ilk maçta Hatayspor'u 6-0 mağlup eden Alanyaspor, en üst ligdeki en farklı galibiyetini almıştı.
Süper Lig'de dört maçtır kazanamayan Hatayspor (2B 2M), en üst ligdeki en uzun galibiyet hasretini sona erdirmek istiyor.
Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını da kazanan Alanyaspor (1-0 vs Ankaragücü & 1-0 vs Başakşehir), en üst ligde üst üste üç dış saha galibiyeti alamadı.
Süper Lig'deki son 12 maçının üçünü kazanabilen Hatayspor (4B 5M), üç galibiyetini de iç saha karşılaşmalarında aldı (vs Antalyaspor, Gençlerbirliği & Denizlispor).
Alanyaspor'un deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçında da taraflardan en az biri gol sevinci yaşayamadı (Alanyaspor 2-8 Rakipler).
Süper Lig'in ilk iki haftasında rakiplerine en fazla şut fırsatı tanıyan takım Alanyaspor oldu (40). Aynı süreçte Hatayspor'dan (16) daha az şut çeken sadece iki ekip var: Antalyaspor (15) ve Rizespor (10).
Süper Lig'de çektiği son 15 şutun dördünde isabet bulabilen ve tek gol sevinci yaşayan Mame Biram Diouf, daha önceki  19 şutunun 11'inde kaleyi bulmuş ve fileleri altı kez havalandırmıştı. Senegalli oyuncu, Hatayspor formasıyla attığı son 11 golün dokuzunu iç saha karşılaşmalarında kaydetti.
Bu sezon Süper Lig'in ilk iki haftasında da gol sevinci yaşayan Saba Lobzhanidze, en üst lig kariyerinde ilk kez üç maçlık bir seri yakalamak istiyor.
Alanyaspor forması giyen Davidson, geçen sezon Hatayspor ile karşılaştığı ilk Süper Lig maçında en üst lig kariyerinin ilk hat-trick'ini yapmıştı (Ekim 2020).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.