İpek Özbey kimdir? Halk TV’den neden ayrıldı?

İpek Özbey kimdir? Halk TV’den neden ayrıldı?
Halk TV’de yaprak dökümü sürüyor. Ünlü bir ekran yüzü daha Sözcü TV’ye geçtiğini duyurdu. İşte o gazetecinin kimliği ve ayrılık sebebi...

Cansev Temuçin - Halk TV’den bir isim daha Sözcü’ye geçti! Halk TV’de yaptığı programlarla tanınan İpek Özbey ayrılık haberini sosyal medya hesabından yayınladığı açıklama ile duyurdu. Böylece İsmail Saymaz’ın ardından bir ünlü ekran yüzü daha yayın hayatına yeni başlayan Sözcü TV’ye transfer olarak dikkat çekti.

İpek Özbey’in Halk TV’den Sözcü TV’ye geçmesinin ardından ünlü gazetecinin kim olduğu ve kariyeri de araştırılmaya başlandı. Peki İpek Özbey kim? Halk TV’den neden ayrıldı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

İpek Özbey Twitter hesabından paylaştığı, "Bugün bir karar aldım. Sözcü'den aldığım teklif üzerine 15 aydır çalıştığım Halk TV'den dostça ayrılıyorum. Burada çok güzel günlerim oldu. Başta sevgili patronum @cafermahiroglu olmak üzere @bengushap ve tüm mesai arkadaşlarıma, kısaca Halk TV ailesine teşekkür ederim" açıklama ile transfer haberini doğruladı.

[related-posts id="98093" color="bg-primary"][/related-posts]

İpek Özbey kimdir, kaç yaşında, evli mi?

1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen gelen İpek Özbey, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde eğitim gördü. Gazeteciliğe üniversite eğitimine devam ettiği yıllarda, Günaydın gazetesinde başladı.

İpek Özbey’in babası kim?

İpek Özbey’in babası Mustafa Özbey, Mydonese Showland Yönetim Kurulu Başkanı ve M1 Tv Radyolar Yönetim Kurulu Başkanı ve Özbey Turizm UCS AŞ Medya 2000 Grup Başkanı olarak görev yapıyor. Özbey aynı zamanda Trabzonspor’un ilk kalecilerinden biri. İpek Özbey’in Savaş Özbey isminde bir erkek kardeşi var.

Eski kalecilerden olan Mustafa Özbey Trabzonspor’un ilk kalecilerindir. Annesi ise Handan Özbey’dir. Savaş Özbey isminde bir erkek kardeşi vardır.

HBB, Cumhuriyet, Cumhuriyet Dergi, NTV, CNN Türk, Hürriyet gibi medya organlarında çalışan İpek Özbey en son Halk TV ekranlarında yayınlanan “Sansürsüz” programını sunuyordu.

Özel haber dosyaları ve röportajları ile tanınan İpek Özbey’in, Demokrasi Kahramanları ve Kırık Matruşka isimli kitapları da bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum