İyi Aile Babası 1. bölüm Youtube, tek parça ve full izle | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İyi Aile Babası 1. bölüm Youtube, tek parça ve full izle | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin sevilen dizi İyi Aile Babası 1. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıktı. Güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren yapım ile ilgili olarak gün boyunca da araştırmalar yapıldı. İyi Aile Babası 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Perşembe akşamlarında reyting zirvesine ortak olmak isteyen Kanal D'nin dizisi İyi Aile Babası, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozuklu ve Melek Baykal olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek sezona damga vurmak isteyen İyi Aile Babası'Nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. İyi Aile Babası . bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve İyi Aile Babası 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

İyi Aile Babası 1. bölüm özeti

Duru Nine’yi gören Mehmet Ali az bir ömrü kaldığını öğrenir. İyi Aile Babası ilk bölüm 3 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası ilk bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerini komedinin aranan isimleri Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal paylaştığı, oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir’in de yer aldığı, senaryosunu Selçuk Aydemir’in yazdığı dizinin ilk bölüm konusu şöyle; Özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir. Bu yaşadıkları yetmezmiş gibi bir gece rüyasında Duru Nine’yi gören Mehmet Ali az bir ömrü kaldığını öğrenir. Yaşadığı hayatı sorgulamaya başlar. Yaşadığı süre boyunca hayata dair bir iz bırakmadığını fark eden Mehmet Ali, iz bırakmaya karar verir.


MERVE OFLAZ


 

Kanal D İyi Aile Babası 1. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 1. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. İyi Aile Babası'nın 1. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



 


İyi Aile Babası 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.