Kanal 7 Masum 445. bölüm izle – 10 Haziran 2021 Peşrembe tek parça Masum yeni son bölüm izle

Kanal 7 Masum 445. bölüm izle – 10 Haziran 2021 Peşrembe tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Masum'da yeni bir hafta daha başladı ve ilk bölüm geride kaldı. Hindistan'ın en başarılı yapımları arasında yer alan yapımda yaşanacaklar bir kez daha araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 10 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 445. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 445. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 445. bölüm özeti

Radhika şeytani bir plana imza atmış ve Kokila’yı kaçırmıştı. Koki’nin kaçırılmasıyla eli kolu bağlı kalan Gopi ne yapacağını bilemez hale gelmişti. Kokila kurtulacak mı? Gopi zekasını kullanarak tatlılara küçük notlar yazar. Bu notlarla durumu tüm Modilere anlatır. Modiler şimdi bir şekilde Kokila’yı kurtarmalı ve bu karışık durumu çözmelidirler. Ancak bunu yaparken oldukça dikkatli olmaları da gerekir. Tek bir hatalarında Kokila hayatını kaybedebilir.

Modiler arka planda Kokila’yı kurtarmak için harekete geçerken bunu Radhika’ya hiç çaktırmazlar. Gopi ilk adım olarak Radhika’nın anne ve babası rolündeki iki oyuncuyla konuşur. Er ya da geç gerçeklerin gün yüzüne çıkacağını onlara söyleyen Gopi iş birliği yapmalarını ister.

İkili eğer iş birliği yaparsa mahkemede onların yararına ifade vereceğini söyler. Aksi takdirde eğer birine zarar gelirse ömür boy hapislerde çürüyeceğini sözlerine ekler. Bu sözler iki oyuncuyu bir hayli korkutur. Ancak bu sahtekarlardan Gopi pek bilgi elde edemez. Sadece Kokila’nın uzakta olmadığını öğrenir.

Peki Kokila nerede? Bu sorunun cevabı Modiler tarafından aranırken Gopi ise Jaggi’nin damatlığına yardım eder. Jaggi bir türlü düğmesini takamıyordur. Gopi düğmeyi takarken yine ikilinin çekim gücü dengeleri bozar. Gopi tam yere düşecekken Jaggi onu kollarının arasına alarak yakalar. İkili arsındaki çekim bir hayli artar.

Bu romantik sahneyi bir yana bırakıp asıl meselemize dönersek Kokila hala kayıptır. Ve Jaggi hızla Radhika ile evlenmeye doğru ilerliyordur. Bu esnada Urmila, V,dya herkes dört koldan Kokila’yı aramayı sürdürür.

Koki’ye bombalı düzenek! Tam bir uyum içinde çalışan Modiler ayrıca evin içerisinde silahlı halde bulunan Radhika’nın adamlarını da bir bir etkisiz hale getirir. Sona bu işte oldukça iyi ilerlerken Urmila sonunda Kokila’yı bulur.

Dolabın içine bağlanmış Koki çaresiz durumdadır. Ve daha da kötüsü Radhika ve sevgilisi Koki’nin üzerine bomba düzeneği bağlamışlardır. Koki’yi kurtarmak neredeyse imkansız bir durumdur.

Modilerin yaptıklarından habersiz Radhika ise oldukça keyiflidir. Kadehini içki ile doldurmuştur. Hatta Gopi’ye bile içirmeye çalışır. Bu esnada Urmila ise Kokila’nın kilitli olduğu dolabın anahtarını gizlice Radhika’nın sevgilisinin üzerinden çalar.

Gopi mahsur kaldı! Urmi anahtarı Gopi’ye verip onu oraya yollar. Gopi dolabı açıp Kokila’yı kurtarmak isterken daha büyük bir sorunla karşılaşır. Kokila’nın üzerine kurulmuş bombalı düzenek. Gopi düzeneğin anahtarının Radhika’nın boynunda asılı olduğunu hemen anımsar.

Bu esnada Radhika’nın sevgilisi anahtarlarını bulamaz. Dolabın olduğu depoya gider. Gopi sesi duyunca dolaba girip Koki ile saklanır. Radhika’nın sevgilisi anahtarları dolabın kapısında görünce burada unuttuğunu zanneder. Dolabı tekrar kilitler. Bu sefer Gopi ve Koki beraber mahsur kalır.

Gopi ortalıkta olmayınca Jaggi düğünün ilerlemesini istemez. Urmila ise çözümü Jaggi’den yardım almakta bulur. O da bir gelenek uydurup Jaggi’yi depoya götürür. Jaggi depoda Gopi ve Kokila’yı o halde bulunca tüm durumu çakozlar.

Ancak henüz çok erkendir. Kokila’nın üzerindeki bombanın anahtarını Radhika’dan almaları gereklidir. Bu yüzden Jaggi hiçbir şey olmamış gibi düğüne devam eder. Düğün devam ederken Gopi ortaya çıkar ve düğünün olmayacağını ilan eder. Bu esnada Radhika’nın adamları panikleyerek silahlarını çıkartıp ateşler. Ancak Modiler tüm kurşunları çoktan almıştır. Adamlar silahlar çalışmayınca korkup kaçarlar.

Urmila Radhika’nın kaçaya çalışan sevgilisini yakalayıp peruğu çıkarır. Herkes onu görünce şoke olur. Bu arada Jaggi’nin yardımıyla bomba düzeneğinin kumandası da Radhika’dan alınır. Kokila’nın da ortaya çıkmasıyla artık tüm gerçekler açıkça ortaya dökülmüştür. Radhika ve sevgilisi de ele geçirilmiştir.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.