Kasımpaşa Karagümrük canlı izle | Bein Sports 2 yayın akışı

Kasımpaşa Karagümrük canlı izle | Bein Sports 2 yayın akışı
Süper Lig'de pazar gününün İlk derbisi başlıyor. İstanbul'un iki semt takımı Kasımpaşa ile Karagümrük kozlarını Beyoğlu'nda bulunan Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda paylaşacak. İki takım da sahadan 3 puanla ayrılmak amacında. Paşa kötü gidişata dur demek, kırmızı siyahlılar ise Beşiktaş'ın kaybettiği ve maçtan yaklaşık 4 saat sonra başlayacak derbi öncesinde rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor. İki kulübün kıran kırana geçmesi beklenen rekabetini futbol severler de yakından takip edecek. Kasımpaşa Kara

Süper Lig'de pazar gününün İlk derbisi başlıyor. İstanbul'un iki semt takımı Kasımpaşa ile Karagümrük kozlarını Beyoğlu'nda bulunan Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda paylaşacak. İki takım da sahadan 3 puanla ayrılmak amacında. Paşa kötü gidişata dur demek, kırmızı siyahlılar ise Beşiktaş'ın kaybettiği ve maçtan yaklaşık 4 saat sonra başlayacak derbi öncesinde rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor. İki kulübün kıran kırana geçmesi beklenen rekabetini futbol severler de yakından takip edecek. Kasımpaşa Karagümrük canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 12 canlı izle ve yayın akışı haberimizde yer alıyor.


 

Kasımpaşa Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Kasımpaşa Yeni Malatyaspor maçı öncesi OPTA verileri

Süper Lig tarihinde Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği dört maçın üçünü kazanan Kasımpaşa, tek puan kaybını ilk iç saha karşılaşmasında yaşadı (Nisan 1960'ta 0-0).
Kasımpaşa ile oynadığı sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Fatih Karagümrük (3B 4M), tek galibiyetini 1961/62 sezonunda evinde aldı (3-2).
İstanbul takımlarına rakip olduğu son 11 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Kasımpaşa (3B 6M), iki galibiyetini de iç sahada tek farklı skorlarla aldı (3-2 vs Fatih Karagümrük & 1-0 vs Beşiktaş).
Süper Lig'e döndüğü 2020/21 sezonundan bu yana İstanbul takımlarıyla oynadığı 13 maçın sekizinden puan çıkaran Fatih Karagümrük (5G 3B 5M), daha önceki 17 karşılaşmada galip gelememişti (4B 13M).
Süper Lig'de oynadığı son 13 maçın sadece ikisini kazanabilen Kasımpaşa (3B 8M), bu iki galibiyeti de kalesini gole kapatabildiği iki iç saha karşılaşmasında aldı (2-0 vs Giresunspor & 2-0 vs Yeni Malatyaspor).
Deplasmanda çıktığı son beş Süper Lig maçında sırasıyla birer mağlubiyet ve galibiyet alan Fatih Karagümrük (2G 3M), son dış saha karşılaşmasında Kayserispor'a 2-1 yenildi.
Bu sezon Süper Lig'de takımının attığı gollerin en büyük bölümüne katkı sağlayan oyuncu, Kasımpaşa forması giyen Umut Bozok (%58; 5 gol & 2 asist).
Yusuf Erdoğan, Süper Lig kariyerinde Kasımpaşa formasıyla iki gol attığı tek maçı Fatih Karagümrük'e karşı oynadı (Şubat 2021).
Andrea Bertolacci, Opta'nın bu alanda detaylı istatistik tutmaya başladığı 2007/08'den bu yana bir Süper Lig sezonunda 7+ gol atan orta saha oyuncuları arasında fileleri en sık havalandıran isim konumunda (543 dakikada 7 gol; ortalama 78 dakikada 1 gol).
Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini, Süper Lig'de çıktığı son üç maçta birer asist yaptı.


 

Kasımpaşa Karagümrük maçı kadroları

Kasımpaşa: Harun, Bruma, Brecka, Hadergjonaj, Sakıb, Tarkan, Hajradnovic, Travnik, Yusuf, Varga, Umut

Karagümrük: Viviano, Biglia, E. Öztümer, Emre, Luckassen, Hedenstad, Pesic, Zukanovic, Caner, Bertolacci, Karamoh

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.