Kasımpaşa Yeni Malatyaspor canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı

Kasımpaşa Yeni Malatyaspor canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı
Süper Lig'de dün Trabzon'da başlayan 11'inci hafta bugün İstanbul'da devam ediyor. Binlerce futbol severin ekranları başına kilitleyecek müsabakada Kasımpaşa Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Sezon başından bu yana hala istediği çıkışı yakalayamayan ve son sırada bulunan lacivert beyazlılar, son 2 haftadan 6 puan çıkaran Güneydoğu temsilcisini ağırlıyor. Maçı seyretmek isteyenler de sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmak amacında. Kasımpaşa Yeni Malatyaspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izl

Süper Lig'de dün Trabzon'da başlayan 11'inci hafta bugün İstanbul'da devam ediyor. Binlerce futbol severin ekranları başına kilitleyecek müsabakada Kasımpaşa Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Sezon başından bu yana hala istediği çıkışı yakalayamayan ve son sırada bulunan lacivert beyazlılar, son 2 haftadan 6 puan çıkaran Güneydoğu temsilcisini ağırlıyor. Maçı seyretmek isteyenler de sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmak amacında. Kasımpaşa Yeni Malatyaspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı haberimizde.


 

Kasımpaaş Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Kasımpaşa Yeni Malatyaspor maçı öncesi OPTA verileri

Süper Lig tarihinde Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan maçlarda üst üste iki kez aynı sonuç çıkmazken (Kasımpaşa 3G-2G Yeni Malatyaspor), iki ekibin karşı karşıya geldiği son mücadele berabere bitti.
Yeni Malatyaspor ile oynadığı son iki Süper Lig karşılaşmasını kazanamayan ve rakip fileleri havalandıramayan Kasımpaşa (1B 1M), lig tarihinde rakibine karşı üç maçlık galibiyet hasreti yaşamadı.
Kasımpaşa deplasmanında çıktığı ilk iki Süper Lig maçını kaybeden ancak daha sonraki iki ziyaretinden beraberlikle dönen Yeni Malatyaspor'un, beş kez konuk olup mağlup edemediği tek rakibi Antalyaspor (1B 4M).
Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçı kazanamayan (2B 6M) ve son üç karşılaşmadan puansız ayrılan Kasımpaşa, en son Aralık 2019-Ocak 2020 arasında dört maçlık yenilgi serisi yaşadı.
Süper Lig'deki beş maçlık yenilgi serisi sonrası çıktığı iki maçı da kazanan Yeni Malatyaspor, Ekim 2019'dan bu yana üst üste üç karşılaşmadan galip ayrılamıyor.
Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol yiyen takım Kasımpaşa (7). Yeni Malatyaspor (11/11) ise attığı bütün golleri ceza sahası içinden bulan üç takımdan biri konumunda (Konyaspor; 14/14 & İstanbul Başakşehir; 13/13).
Umut Bozok, Kasımpaşa'nın Süper Lig'de attığı son sekiz golün altısına doğrudan katkı sağladı (4 gol & 2 asist).
Adem Büyük, Kasımpaşa'ya karşı forma giydiği altı Süper Lig maçında beş gol atarken; bu gollerin üçü penaltıdan geldi.
Bu sezon en fazla Süper Lig maçında açılış golünü atan iki oyuncudan biri Benjamin Tetteh (4; Anastasio Bakasetas ile birlikte).
İstanbul takımlarına konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Marius Sumudica (1M), daha önceki 11 ziyaretinde tek galibiyet alabilmişti (3B 7M).


 

Kasımpaşa Yeni Malatyaspor kadrolar

Kasımpaşa: Ertuğrul, Donk, Bruma, Dirar, Eren, Sadiku, Hajradinovic, Travnik, Yusuf, Eysseric, Jorgensen

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Haddadi, Aabid, Adem, Ndong, Wallace, Semih, Tetteh, Mounir, Karim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.