Kayserispor Trabzonspor canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Kayserispor Trabzonspor canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de namağlup iki takımdan biri olan Trabzonspor, son haftalardaki performansıyla adından söz ettiren Kayserispor ile kozlarını paylaşıyor. Deplasmanda uzun süredir bileği bükülmeyen ve bu sezon da istatistiğini devam ettiren Fırtına'ya karşılık olarak Galatasaray'ı bozguna uğratıp kalitesini ispat eden sarı kırmızılıların rekabeti nefes kesecek. İki takımın taraftarları ve futbol severler de karşılaşmayı izlemek adına araştırmalarda bulunuyor. Kayserispor Trabzonspor canlı izle seçenekleri ve Bein

Süper Lig'de namağlup iki takımdan biri olan Trabzonspor, son haftalardaki performansıyla adından söz ettiren Kayserispor ile kozlarını paylaşıyor. Deplasmanda uzun süredir bileği bükülmeyen ve bu sezon da istatistiğini devam ettiren Fırtına'ya karşılık olarak Galatasaray'ı bozguna uğratıp kalitesini ispat eden sarı kırmızılıların rekabeti nefes kesecek. İki takımın taraftarları ve futbol severler de karşılaşmayı izlemek adına araştırmalarda bulunuyor. Kayserispor Trabzonspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Kayserispor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Kayserispor Trabzonspor FK maçı öncesi OPTA verileri

Trabzonspor ile oynadığı son 14 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Kayserispor (3B 10M), tek galibiyetini Mayıs 2017'de deplasmanda aldı (3-2).
Kayserispor'a konuk olduğu son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen (5G 2B) ve bu süreçte sadece bir gol yiyen Trabzonspor, öncesindeki sekiz ziyaretinden galibiyetle dönememiş (3B 5M) ve sadece bir gole kapama yapabilmişti.
Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Kayserispor, iç sahada daha uzun bir galibiyet serisini en son Mart-Haziran 2020 arasında yakaladı (4G).
Süper Lig'de çıktığı son 21 deplasman maçını kaybetmeyen Trabzonspor (11G 10B), kulüp tarihinin en uzun serisini devam ettirmek istiyor. Ligde bordo-mavili ekipten daha uzun bir dış saha yenilmezlik serisi yakalayan son ekip Galatasaray (Şubat 1998-Nisan 2000 arasında 40 maç).
Süper Lig'de oynadığı son iki iç saha maçında gol yemeyen Kayserispor, evinde daha uzun bir gole kapama serisini en son ligden düştüğü 2013/14 sezonunda yakaladı (Aralık 2013-Şubat 2014 arasında üç maç).
Son dört Süper Lig maçında da gol katkısı yapan Bernard Mensah (2 gol & 3 asist), Türkiye kariyerinde ilk kez üst üste beş karşılaşmada skor tabelasına etki etmek için sahaya çıkıyor.
Trabzonspor formasıyla çıktığı son iki Süper Lig maçında da gol atan Andreas Cornelius, en son Mart 2017'de üst üste üç lig karşılaşmasında gol sevinci yaşadı (Kopenhag formasıyla).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan üç oyuncudan ikisi Trabzonspor forması giyiyor (Anastasio Bakasetas; 3 gol & 3 asist, Anthony Nwakaeme; 4 gol & 2 asist, Saba Lobzhanidze; 3 gol & 3 asist).
Aralık 2015'teki 3-0'lık galibiyetten (Çaykur Rizespor 3-0 Trabzonspor) bu yana Trabzonspor ile oynadığı hiçbir maçı kazanamayan (1B 6M) ve kalesinde toplam 22 gol gören Hikmet Karaman, son beş karşılaşmadan puansız ayrıldı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Süper Lig kariyerinde Ersun Yanal (3B 3M) ile birlikte galip gelemeden en fazla konuk olduğu iki meslektaşından biri Hikmet Karaman (4B 2M).


 

Kayserispor Trabzonspor muhtemel kadrolar

Kayserispor: Lung, Onur, Kolovetsios, Hosseini, Carole, İbrahim, Attamah, Emrah, Mensah (Fernandes), Cardoso, Thiam

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Denswil (Ahmetcan), İsmail, Berat, Hamsik, Gervinho (Djaniny), Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.