Konuşanlar 50. bölüm Aycamal, Ezgi, Merve, Hakan, Ekrem ve Resul kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar 50. bölüm Aycamal, Ezgi, Merve, Hakan, Ekrem ve Resul kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezon 50. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan programa katılanlar da renkli hikayeleriyle keyif vermeyi sürdürdü. Her dakikasında komediye tanıklık edilen yayında Aycamal, Ezgi, Merve, Hakan, Ekrem ve Resul kendilerine sorulan soruları cevapladı. Peki, Konuşanlar 50. bölüm Aycamal, Ezgi, Merve, Hakan, Ekrem ve Resul kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 14 Ocak 2022 Cuma günü 50. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Aycamal, Ezgi, Merve, Hakan, Ekrem ve Resul oldu. Peki, Konuşanlar 48. bölüm Aycamal, Ezgi, Merve, Hakan, Ekrem ve Resul kimdir? Detyalar haberimizde.

Konuşanlar Aycamal kimdir?

Milyonların karşısına çıkan Konuşanlar'ın bu hafta en çok araştırılan isimlerinden biri olmayı başaran Aycamal 6 aylık evli. Eşi İngiltere'de yazılımcı. Kendisi 29 yaşında ve uzun süredir de Türkiye'de yaşıyor. Aslen Kırgızistanlı.

Konuşanlar Aycamal
 

Konuşanlar Ezgi kimdir?

Gençliği ve güzelliği ile programa damga vuran Ezgi, erkek arkadaşının kendisini aldattığı hikayesiyle dikkat çekti. Ayna karşısında poz vermeyi çok sevdiğini ve alışverişte ego tatmini yapmaktan hoşlandığını anlattı. Instagram hesabı @ezgi__unsall'dır.


Konuşanlar Merve


 

Konuşanlar Merve kimdir?

Krem rengi pantolonu ve siyah üstü ile birlikte progrma katılan Merve, birlikte stüdyoya geldiği arkadaşı ile sevgili olmadığını dile getirdi. Evinin salonunda model gibi yürümekten çok hoşlandığını dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.