Konuşanlar Duygu Yiğit (Hasan Can Kaya estetik burun) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Duygu Yiğit (Hasan Can Kaya estetik burun) kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar bir cuma gününde daha sevenleriyle buluştu. Birbirinden komik anların yaşandığı gösteriye damga vuran isimlerden biri de Duygu Yiğit oldu. Peki, Konuşanlar Duygu Yiğit kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. 2. sezonunda da  yoluna tüm hızı ile devam eden gösteride başarılı sunucu Hasan Can Kaya uzamanlık alanlarından biri olarak ön plana çıkan estetik konusuyla yine adından söz ettirdi. Duygu'nun burnu konusundaki tespiti ve sonrasında yaşananları da sosyal medya hesabından paylaşan başarılı komedyen seyircileri güldürdü. Diğer yandan konuşan olarak programa katılan Duygu hakkında araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Duygu Yiğit kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Milyonlar onu konuşuyor!

EXXEN'de yer aldığı günden bu yana on milyonlarca kişi tarafından seyredilen Konuşanlar'ın yeni bölüm konuşanı olarak yayına gelen Duygu Yiğit, Hasan Can Kaya'nın "Garip yeteneklerim var" notu ile yaptığı paylaşımla birlikte herkesin dikkatini çekti. Güzelliği ile de adından söz ettirdi.


konuşanlar duygu yiğit

konuşanlar duygu yiğit


 

Duygu Yiğit kimdir?

Gösteride yaşanan komik anlar sonrasında güzel konuşan hakkında binlerce araştırma yaptı ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Kendisi iç mimar. Aslen Trabzonlu. Trabzonspor taraftarı. Instagram hesabı @duyguyigit'tir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.