Konuşanlar Nil kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Nil kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 43. bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Milyonlarca kişinin izlediği programın bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de Nil'di. Peki, Konuşanlar Nil kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve keyifli konuklarının katılımıyla milyonlara ulaştığı Konuşanlar 2. sezonunda da yoluna emin adımlarla yoluna devam ediyor. 26 Kasım Cuma günü 43. bölümüyle EXXEN'de yayınlanan gösteri yine birbirinden komik anlara sahne oldu. Sahneye çıkan isimler de merak konusuydu ve Nil de adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olarak göze çarptı. Peki, Konuşanlar Nil kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 



Konuşanlar Nil kimdir?

Hardal rengi kısa bir elbise ile gösteriye katılan ve güzelliği ile ilk andan itibaren dikkat çekmeyi başaran Nil, ODTÜ öğrencisi. Havaıcılık ve Uzay Mühendisliği bölümünde öğrenim görüyor. Okulu Kıbrıs'ta. Bir futbolcuyla evlenmek istiyor. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Nil

Konuşanlar Nil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.