Konuşanlar Pınar Darcan kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Pınar Darcan kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösteri programı Konuşanlar'ın 2. sezon 45. bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan talk showun bu haftaki konuklarından biri de Pınar Darcan oldu. Güzel konuşan hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Pınar Darcan kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Milyonlarca kişi tarafından her hafta ilgiyle seyredilen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'e eklendi. 10 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan 45. bölümde yine izleyenler gülmeye doyamazken sahneye çıkan isimler anlattıklarıyla salonu yıktı geçti. Hasan Can Kaya da kontraları ve esprileri ile kendi programına renk kattı. Bu haftanın izleyicileri arasında ünlü şarkıcı Pınar Darcan da vardı. Kendisini tanıyan tanımayan herkes araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Pınar Darcan kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Pınar Darcan kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Pınar Darcan şarkıcılık yapıyor. Daha önce söylediği birçok parça ile müzik listelerinde üst sıralar oynadı. Uzun süredir de müzik kariyeri bulunan Darcan, sahne aldığı mekanlarda dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Kendisi 01.09.1984 yılında Mersin’de doğdu. Uzun yıllar Avrupa ve Türkiye’de müzik çalışmalarına devam ettikten sonra Pınar Darcan’ı Okan Karacan’ın da katıldığı “Yemekteyiz” yarışmasında da boy göstermişti. Instagram hesabı @pinardarcann'dır.

pınar darcan
 


Pınar Darcan'ın şarkıları
Yetişkin Aptal
Eğleniyor muyız_
Alladı Pulladı
Dangıl Dungul
Vicdanımın Sadakası
Hadi Git
Hani Bebeğindim
Sana Merhaba Dedim
Can Hasmım
Hadi Yarim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.