Konuşanlar Zeynep kimdir? Zeynep Yılmaz Instagram hesabı ve fotorğafları

Konuşanlar Zeynep kimdir? Zeynep Yılmaz Instagram hesabı ve fotorğafları
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olma özelliğini sürdüren Konuşanlar'ın 2. sezon 25. bölümü ekranlara geldi. Gösteride yer alan konuklar izleyenlere kahkaha tufanı yaşatmayı sürdürürken bu hafta en çok araştırılan isimlerden biri de Zeynep Yılmaz oldu. Peki, Konuşanlar Zeynep kimdir? Zeynep Yılmaz Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumyla milyonlara ulaşan ve sürekli rekorlar kıran Konuşanlar yepyeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Salı fragmanı ve bugün de shot görüntüsü paylaşılan programda katılım sağlayan isimlerin anlattıkları anılar kadar Instagram hesaplarından Kaya'ya gönderdikleri mesajlar da olay oluyor. Bu hafta ise bilet konusundaki sitemini farklı bir şekilde dile getiren izleyici kendini ele verdi. O isim Zeynep Yılmaz'dı. Güzel konuşan hakkında araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Zeynep kimdir? Zeynep Yılmaz Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Zeynep kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı shot görüntülerinde başaran Zyenep Yılmaz gösteriye gelmeden önce Hasan Can Kaya'ya bilet için gösterdiği tepki ile herkesi güldürdü. Kaya'nın mesajlarından tandığı güzel konuşanın cevapları sonrası salondaki herkes güldü. Kendisi Antalyalı. Bahçeşehir Üniversitesi'nde okuyor. Instagram hesabı dışarıya kapalıdır. Twitter hesabında ise Hasan Can Kaya ile olan fotoğrafını paylaşıp 'Komiktin' notunu iliştirdi.

konuşanlar zeynep

 

Konuşanlar Zeynep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.