Konyaspor Alanyaspor canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Konyaspor Alanyaspor canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de yeni bir hafta daha başladı ve birbirinden ilgi çekici maçlar oynanmaya devam ediliyor. Günün ilk maçı Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında. Ev sahibi sezon başından beri yenilmiyor ve bu seriye bir yenisini daha eklemek istiyor. Akdeniz temsilcisi ise iyi formunu galibiyetle taçlandırmak amacında. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak 90 dakikalık müsabaka için taraftarlar ve futbol severler de araştırmalarda bulunuyor. Konyaspor Alanyaspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı

Süper Lig'de yeni bir hafta daha başladı ve birbirinden ilgi çekici maçlar oynanmaya devam ediliyor. Günün ilk maçı Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında. Ev sahibi sezon başından beri yenilmiyor ve bu seriye bir yenisini daha eklemek istiyor. Akdeniz temsilcisi ise iyi formunu galibiyetle taçlandırmak amacında. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak 90 dakikalık müsabaka için taraftarlar ve futbol severler de araştırmalarda bulunuyor. Konyaspor Alanyaspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Konyaspor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Konyaspor Alanyaspor FK maçı öncesi OPTA verileri

Konyaspor ile Alanyaspor, Süper Lig tarihinde 11'inci kez karşı karşıya gelmeye hazırlanırken; iki ekip arasında bugüne kadar oynanan 10 maçta beraberlik çıkmadı ve galibiyetler paylaşıldı (5-5).
Alanyaspor'u konuk ettiği son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Konyaspor (1M), ilk iki karşılaşmadan puan çıkaramamıştı.
Konyaspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Alanyaspor (3G), tek yenilgisini aldığı son karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı (Mart 2021'de 0-1). Alanyaspor'un lig tarihinde rakibine üst üste iki maç gol atamadığı bir serisi bulunmuyor.
Evinde oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Konyaspor (4G 5B), Fatih Karagümrük ile birlikte ligde devam eden en uzun serinin sahibi. Bu sezon iç sahada yenilgi almayan yeşil-beyazlı ekip (2G 1B), en son 2014/15 sezonuna daha uzun bir seriyle başladı (6 maç).
Bülent Korkmaz'ın göreve geldiği dördüncü haftadan bu yana Süper Lig'de en fazla puan toplayan (10; 3G 1B) ve en az gol yiyen (1) takım Alanyaspor.
Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son golün sahibi olan Serdar Gürler (vs Kasımpaşa); Alanyaspor'a karşı ilk 11 başladığı son üç iç saha maçının ikisinde fileleri havalandırdı, diğer karşılaşmada kırmızı kart gördü.
Bu sezon Konyaspor formasıyla iç sahada 2+ gol atan tek oyuncu olan Endri Çekiçi (3), seyircisi önünde çıktığı son karşılaşmada Trabzonspor filelerini iki kez havalandırmıştı.
Efecan Karaca, Alanyaspor'un Süper Lig'de Konyaspor'a attığı son iki gole de doğrudan katkı sağladı (1 gol & 1 asist).
Son iki Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağlayan Davidson (1 gol & 2 asist), Alanyaspor formasıyla çıktığı daha önceki 17 karşılaşmadaki toplam sayısını geride bıraktı (1 gol & 1 asist).
Süper Lig kariyerinde Konyaspor'a rakip olduğu yedi maçın sadece birini kazanan Bülent Korkmaz (4B 2M), tek galibiyetini Mart 2009'da deplasmanda aldı (Konyaspor 0-1 Galatasaray).


 

Konyaspor Alanyaspor muhtemel kadrolar

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Çekici, Soner, Bytqi, Serdar, Cikalleshi

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Emre, Efecan, Davidson, Diedhiou

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.