Konyaspor Altay maçı canlı izleme linki | Bein Sports canlı izle

Konyaspor Altay maçı canlı izleme linki | Bein Sports  canlı izle
Milli maçlar sebebiyle verilen aradan önce çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 de beraberlik alarak sezona çok iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, Mustafa Denizli ile yükseldiği Süper Lig'de elde ettiği sonuçlarla dikkat çeken Altay'ı ağırlıyor. İki takımın karşı karşıya geleceği mücadele için taraftarlar da yayın bilgileri hakkında araştırmalarda bulunuyor. Konyaspor Altay maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Milli maçlar sebebiyle verilen aradan önce çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 de beraberlik alarak sezona çok iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, Mustafa Denizli ile yükseldiği Süper Lig'de elde ettiği sonuçlarla dikkat çeken Altay'ı ağırlıyor. İki takımın karşı karşıya geleceği mücadele için taraftarlar da yayın bilgileri hakkında araştırmalarda bulunuyor. Konyaspor Altay maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de karşılaşmaya dair yorumlarınızı yazabilrisiniz.


 

Konyaspor Altay maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı öncesi OPTA verileri

Altay'ı konuk ettiği dört Süper Lig maçını da kaybetmeyen Konyaspor (3G 1B), bu karşılaşmaların her birinde rakip filelere en az ikişer gol gönderdi (toplam 9) ve sadece puan bıraktığı mücadelede gol yedi (Aralık 1992'de 2-2).
Konyaspor'a rakip olduğu son üç Süper Lig maçında 7 puan toplayan (2G 1B) Altay, önceki beş karşılaşmadan sadece 6 puan çıkarabilmişti (2G 3M).
Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son 11 maçın sadece birini kaybeden Konyaspor (5G 5B), bu karşılaşmaların altısında kalesini gole kapattı.
Bu sezon oynadığı tek deplasman maçında Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden Altay, Süper Lig'de üst üste 2+ dış saha galibiyetini en son Şubat-Mart 1998'de aldı (3G).
İzmir takımlarına rakip olduğu son 15 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Konyaspor (5B 9M), tek galibiyetini son karşılaşmada Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek aldı (Mayıs 2021).
Bu sezon Süper Lig'de Altay'dan (7) daha fazla gol atan tek takım Trabzonspor (8). İzmir ekibi, bu gollerin dördünü çıktığı tek deplasman maçında Alanyaspor filelerine gönderdi.
Kalesinde bu sezon sadece iki gol gören Konyaspor bu maçta gol yemezse, Süper Lig tarihinde sezonun ilk dört maçı itibarıyla 2005/06 ve 2020/21'de elde ettiği en düşük sayıyı tekrarlamış olacak.
Konyaspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı dört golün ikisinin sahibi olan Sokol Cikalleshi, bu iki golü maçların 87 (vs Başakşehir FK) ve 88'inci (vs Sivasspor) dakikalarında kaydetti.
Bu sezon Süper Lig'de çektiği ilk üç şutun ikisini gole çeviren Altay forveti Daouda Bamba, daha sonraki dokuz denemesinde rakip fileleri havalandıramadı.
Süper Lig kariyerinde Konyaspor'a rakip olduğu dokuz maçın ikisini kaybeden Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli (4G 3B), bu iki yenilgiyi ilk (Aralık 1988'de 0-1) ve son (Aralık 2018'de 2-3) karşılaşmalarda aldı.


 

Konyaspor Altay muhtemel kadrolar

İH Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Poku, Soner, Çekici, Bytyqi, Ckalleshi

Altay: Lis, Cebrail, Thiam, İbrahim, Murat, Naderi, Poko, Pinares, Kappel, Rodrigues, Bamba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.