Masterchef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan sezonlarına dün bir yenisini daha ekleyen Masterchef Türkiye'de yarışmacılar hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Birbirinden iddialı şef adaylarının mutfakta jüri karşısına çıkarak yaptıkları yemekler aynı zamanda kaderlerini de belirleyecek. 5 dakikalık sürede tüm performansını ortaya koyacak isimlerden biri de Dilara Başaran olarak açıklandı. Kendisi hakkında da araştırmalar yapılıyor. Masterchef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

27 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanan Masterchef'in yeni yarışmacı adayları mutfakta yer almaya devam ediyor. Masterchef Türkiye yarışmacısı Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Dilara Başaran olarak açıklandı. Peki, Masterchef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Dilara Başaran kimdir?

Turizm lisesinde okurken yaptığı stajla yemek hayatına başladı. 24 yaşında. Tavada levrek yaparak hünerlerini sergiledi. Yemeğe olan aşkının onu öne çıkaracağını ve kendisine yarışmayı kazandıracağını düşünüyor.  Yorumunu kattığı bir tabakla puanlarını aldı.


Masterchef Dilara Başaran

Masterchef Dilara Başaran



Masterchef Dilara Başaran

Masterchef Dilara Başaran


 

Masterchef Dilara Başaran Instagram hesabı

Genç yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada 2 bin 345 takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @dilarabasarn profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.