Masterchef Elif Üner kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Elif Üner kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan ve yıllardır da reyting zirvesine oynayan Masterchef'in yeni sezonu tüm hızı ve doyumsuz lezzetleri ile devam ediyor. Eleme turlarının sürdüğü zorlu maratonda geçer not alabilmek adına performansını sergileyen isimler arasında Elif Üner da vardı. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Masterchef Elif Üner kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Elif Üner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Elif Üner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Elif Üner kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Elif Üner İstanbul Silivri'den yarışmaya katıldı. 24 yaşında olan genç yarışmacı muhasebeeci olarak çalışıyor. Daha önce bu bölümü seçtiği için pişman olduğunu ve Masterchef'te kendini göstermek isteidğini anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir. 'Yarışmada ikinciye başarılar dilerim' dedi.

Masterchef Elif Üner 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.