Masterchef Gamze Temur kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve memleketi

Masterchef Gamze Temur kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve memleketi
Türkiye'nin yemek alanında en çok izlenen yarışması Masterchef'te heyecan sürdü. Birbirinden iddialı yarışmacı adayları arasında bulunan Gamze Temur da performansını sergiledi ve araştırmalar başladı. Peki, Masterchef Gamze Temur kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve memleketi haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Gamze Temur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Gamze Temur olarak açıklandı. Peki, Masterchef Gamze Temur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Gamze Temur kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Gamze Temur 30 yaşında. İstanbul'dan programa katılıyor. Risk aldığı bir yemekle yarışmaya geldiğini ve bunu da başarabileceğini söyleyerek şeflerden geçer not almak istediğini anlattı. Masterchef'e kazanmak için katıldığını dile getirdi. Mehmet Şef kendisini sorularıyla pres altına aldı ve soru bombardımanına tuttu. Instagram hesabı @gamzetemurrr'dur.

Masterchef Gamze Temur 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.