Masterchef Hüseyin Bektaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Hüseyin Bektaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Her sezon büyük bir ilgi ile takip edilen ve hem Türk hem de dünya mutfağını ekranlara taşıyan Masterchef'te eleme turunun son günü büyük bir heyecana sahne oldu. Bir üst tura çıkarak 3'lü düellolara kalabilmek adına mücadele veren isimler arasında Hüseyin Bektaş da vardı. Peki, Masterchef Hüseyin Bektaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Hüseyin Bektaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Hüseyin Bektaş olarak açıklandı. Peki, Masterchef Hüseyin Bektaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Hüseyin Bektaş kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Hüseyin Bektaş aslen Karabüklü ancak Ankara'dan programa katılıyor. "Mutfak bizim evimiz. 3 evet almaya geldim" sözleriyle iddialı bir giriş yaptı. 30 yaşında. Instagram hesabı bilinmemektedir. Müzik ile uğraşıyor. Jüriyle Müslüm Gürses'in şarkısını söyledi.

Masterchef Hüseyin Bektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.