Masterchef Mahsun Bilge kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Mahsun Bilge kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'in en çok reyting kazanan yarışmalarından biri olan ve uzun süredir de izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef'te yarışmacı adayları hünerlerini sergilemeye devam ediyor. O isimler arasında Mahsun Bilge de vardı ve geçer not alabilmek adına çabaladı. Peki, Masterchef Mahsun Bilge kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Mahsun Bilge kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahsun Bilge olarak açıklandı. Peki, Masterchef Mahsun Bilge kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Mahsun Bilge kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Mahsun Bilge İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Aslen Mardinli. Son bir senedir suşi mutfağında çalışıyor. Daha önce alakart ve birçok değerli mutfakta çalıştı. Kendisine şef demediğini ve her zaman öğrenmek için bir şeyleri olduğuna inandığını anlattı. Mardinli suşici mi olur sözlerine aldırış etmeden işini yapmayı sevdiğini ifade etti. Instagram hesabı @mahsunblg'dir.

Masterchef Mahsun Bilge 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.