Masterchef Oktay Ahmed kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Oktay Ahmed kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'in sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef Türkiye'de 2021'in yeni sezona başladığı günde yarışmacılar hünerlerini sergilemeye devam ediyor. O isimlerden biri de Oktay Ahmed oldu. Kendisi hakkında araştırmalar da gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Oktay Ahmed kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Oktay Ahmed kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef Oktay Ahmed kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Oktay kimdir?

Yemeğinde tadım kaşığına dikket ederek elenmekten kurtulan Oktay Ahmed 23 yaşında. Aslen Bulgaristan göçmeni. Çekya'dan gelerek kendisini gösterebilmek ve hünerlerini ortaya koyabilmek adına her şeyi yaptı. Oktay Ahmed şefler tarafından tam no aldı. Ardından yemeği oylandı. Hızı ile de göz kamaştırdı. Instagram hesabı olup olmadığı bilinmiyor.

Masterchef Oktay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.