Masterchef Temmuz Uğur Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Temmuz Uğur Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef Türkiye'de eleme turu heyecanının devam ettiği günler ekranlara geliyor. İzleyenlerin televizyon başına kilitlendiği programda hünerlerini sergileyip geçer not almak isteyen isimlerden biri de Temmuz Uğur Yıldız oldu. Peki, Masterchef Temmuz Uğur Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Masterchef Türkiye yarışmacısı Temmuz Uğur Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Temmuz Uğur Yıldız olarak açıklandı. Peki, Masterchef Temmuz Uğur Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Temmuz Uğur Yıldız kimdir?

8 senedir İstanbul'da yaşayan Temmuz Uğur Yıldız 32 yaşında. Oyunculuk yapıyor. Daha önce mutfak tecrübesi yok. Soğan yolu olarak adını verdiği yemeğini jüri karşısında hazırlayan yakışıklı yarışmacı oldukça dikkat çekmeyi başardı. Yıldız İzmir Ekonomi Üniversitesi medya ve iletişim bölümünde lisans eğitimi aldı. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk üzerine Eğitim alan Yıldız, Kanal D ekranlarında yayınlanan Kanıt isimli dizide stajyer olarak rol aldı. Yönetmen yardımcısı olarak Behzat Ç dizisinde de görev alan Yıldız, Pis Yedili Güneşin Kızları ve Paramparça dizilerinde de yönetmen yardımcılığı yaptı. Temmuz Uğur Yıldız Hayat bazen tatlıdır dizisinde ise Tarhan karakterine Hayat vermişti. Son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde Yosef rolüne hayat veren Yıldız TRT 1 ekranlarında Gönül Dağı dizisinde de kısa süre oynadı. Temmuz Uğur Yıldız 183 boyunda ve 78 kilodur. Instagram hesabı @temmuzyildiz'tur.

Masterchef Temmuz Uğur Yıldız

masterchef Temmuz Uğur Yıldız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.