Masterchef Tuğba Meliha Yener kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Tuğba Meliha Yener kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de uzun süredir ekranlardaki yerini alan ve cumartesi günü de yeni sezonuna başlayan Masterchef'in eleme turları sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının hünerlerini sergilediği bu zorlu maratonda geçer not alabilmek adına mücadele veren isimler arasında Tuğba Meliha Yener de vardı. Kendisi hakkında birçok sorgulama gerçekleştirildi. Peki, Masterchef Tuğba Meliha Yener kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Tuğba Meliha Yener kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Tuğba Meliha Yener olarak açıklandı. Peki, Masterchef Tuğba Meliha Yener kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Tuğba Meliha Yener kimdir?

Pasta Şefi Tuğba Meliha Yener 1982 Ankara doğumlu. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazanıyor. Çocukluğundan beri evde pastalar yapmayı deneyen Tuğba şef, hayatının dönüm noktasının üniversite ikinci sınıfta gazetede gördüğü bir ilanla başladığını söylüyor. “pastanede heykeltıraş aranıyor” ilanı için “burası Ankara’nın en iyi Palet Pastanesiydi” diyor. Başta iş sahibi Aydın beyin itirazlarına rağmen kısa zamanda işi öğrenen Şef, okurken bir müddet burada çalışıyor. Daha sonra üniversiteyi bitiren Tuğba Hanım evleniyor ve anne oluyor. Tuğba Hanım, bu ara evde kalan boş zamanlarında tekrar pasta yapmaya başlıyor ve bunları instagram üzerinden paylaşıyor. Bu paylaşımlar ilgi çekiyor ve siparişler gelmeye başlıyor. Ankara Profesyonel Aşçılar Derneği yönetiminde olan, bir taraftan dernek faaliyetlerinde bulunurken aynı zamanda üniversitede öğrencilerine konferans, seminer ve workshoplar veren Tuğba Şef, Başkent Üniversitesi Thermopolium Gastronomi Akademisi’nde konuk eğitmen şef olarak görev yapmakta. 2018 yılında Diyarbakır Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık festivali yarışmasında jürilik, 2019 yılında Güney Kore’deki Uluslararası yarışmasında Türk ekibi olarak 10 altın madalya kazanmıştır. Canlı yemek programlarına katılan, özel aşçılık ve pastacılık okullarında birebir eğitimlere devam eden, 2018 yılından beridir de Etimesgut Belediyesi Etisem’de Usta Öğretici olarak görev yapmakta olan Tuğba Şef, halen gastronomide 3. Üniversitesini okumaya ve evinde pasta yapmaya devam etmektedir. @cheftugbayener adresinden Instagram'da kendisini takip edebilirsiniz.


 

Masterchef Tuğba Meliha Yener

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.