Masterchef Yasemin Müşerref Aksoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Yasemin Müşerref Aksoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'de başlayan yeni sezonuyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Masterchef Türkiye'de eleme turu tüm hızıyla sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının hünerlerini sergilediği günde Yasemin Müşerref Aksoy jüriden tam not almaya çalıştı. Peki, Masterchef Yasemin Müşerref Aksoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Yasemin Müşerref Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Yasemin Müşerref Aksoy olarak açıklandı. Peki, Masterchef Yasemin Müşerref Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Yasemin Müşerref Aksoy kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Yasemin Müşerref Aksoy hayalle başlayan yolculukta ilk adımını attığını ifade etti. Bolu'dan yarışmaya geldi. Yaş pasta ile jüriden geçer not almaya çalıştı. Eşinin uyarılarını dinleyip performansını ortaya koydu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Masterchef Yasemin Müşerref Aksoy 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.