Masum 428. Bölüm izle | Masum 24 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 428. Bölüm izle | Masum 24 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı
Türkiye'de en çok izlenen Hint dizisi olmayı başaran Masum'da yeni bir bölün daha ekranlara geliyor. Hindistan'da uzun süre zirvede olan ve sonrasında ise Türkiye'ye getirilen fenomen yapım yine ilgiyle izlenecek. Yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak da öğrenilmek isteniyor. Yüzlerce bölümdür seyircilerinin ilgiyle takip ettiği dizinin yeni günü bir an önce izlenmek üzere sorgulanıyor. Masum 24 Mayıs Pazartesi 428. bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:20'da de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 428. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 428. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 428. bölüm özeti

Doktor Krishna , Gopi’yi almak için Modi konağına gelmişti. Krishna yanında polisleri de getirmişti. Tüm bu durumu gören Jaggi kendini Ahem olarak tanımış ve Gopi’yi kurtarmak istemişti. Jaggi Ahem olduğunu ispatlayabilecek mi? Jaggi her ne kadar ben Ahem’im dese de Ahem ölmüş üstelik cenazesi bile yakılmıştı. Bunları bilen Krishna Jaggi’yi sahtekarlıkla suçlar. İhanet şebekesinin içinde olan Jigar’da doktora destek çıkar.

Jaggi madem benim Ahem olduğuma inanmıyorsunuz o zaman size bunu nasıl kanıtlayabilirim? diye sorar. Jigar’ın Ahem’in yaptığı bir ritüeli yapmak olur. Jaggi sapanla çömlek vurma ritüelini yapınca Jigar şok olur. Gopi Ahem kendini ispatladı Krishna ile olan evliliğim sahte diyerek onları yollamak ister.

Gopi şimdilik kurtuldu! Bunun üzerine polisler Gopi’ye karışmayacaklarını söylerler. İlk eşinin hayatta olması yüzünden olaya müdahil olmazlar. Jaggi Krishna ve yanındaki şeytanları konaktan kovar. Mansi Gopi’yi kaçırdıklarını düşünürken Premila Jaggi’nin sahtekarlığını kanıtlayacaklarını söyler.

Bu esnada Vidya ve Mera’da konağa gelirler. İkili karşılarında Ahem’i görünce şoke olur. Gopi onlara durumu anlatarak Jaggi ile tanıştırır. Jaggi bulunduğu duruma gülerek henüz evlenmeden çocukları hatta torunları olduğunu söyler.

Monica’nın başı belada! Sona’nın minikleri ise Monica’yı delirtirler. Ona küçük tuzaklar kurup çıldırtırlar. Buna Jaggi’de ortak olur. Monica’yı alıp balonların olduğu zemine bağlar. Ardından dart atıp balonları patlatır.

Diğer tarafta Jigar evin tapusunu geri almak için para dolu çantayla Mansi’nin yanına gider. Ancak Mansi tapuyu vermek istemez. İsterse konağın yarısını yıkabileceğini söyler. Jigar çaresiz kalınca Mansi ona teklifini yapar. Mansi’nin isteği Jaagi’nin gerçek kimliğini ortaya çıkarmaktır. Bu amaçla Jigar ona yardım edecek ve karşılığında tapuyu alacaktır. Çaresiz kalan Jigar bu teklifi kabul eder.

Gopi maziye gitti! Diğer tarafta Gopi ise maziye gider. Jaggi yemek yapmak için mutfağa geldiğinde Gopi’de oradadır. İkili yemekler hakkında konuşmaya başlarlar. Bu esnada Gopi’nin aklına geçmişte Ahem ile mutfakta yemek yaptığı anılar gelir. Gopi kocası Ahem’i çok ama çok özlemiştir.

Gopi kendine geldikten sonra Jaggi’ye Ahem hakkında bilgiler vermek ister. Ancak Jaggi miniklerle iskambil kartlarından kule yapmakla meşguldür. Ahem’in hayatını çalışmak ona hiç çekici gelmez. Jaggi’nin yanı sıra Mansi boş durmaz. Aklında binbir tilki dolaşan Mansi Jaggi’nin kimliğini açığa çıkarmakta kararlıdır.

Parmak izleri!  Mansi’nin bu seferki planı Ahem’in parmak izlerini bulmaktır. Bu amaçla Jigar’ı tehdit ederek şirketteki parmak izlerini getirmesini ister. Jigar evin tapusu için parmak izlerini getire de Mansi ona tapuyu vermez.

Mansi parmak izlerini alır almaz peşine taktığı polisler ve avukatlarla Modi konağına gelir. Bu sefer her şeyin sonun geldiğini Modiler’e duyurur. Ahem’in parmak izleri elindedir ve birazdan gerçek ortaya çıkacaktır. Ancak yaşananlar Mansi’yi şoke eder. Polisler Jaggi’nin parmak izleri ile Mansi’dekileri kıyaslayınca birebir aynı olduklarını görürler.

Yallah Mansi! Polis memurları Mansi’ye kızıp konaktan ayrılırlar. Mansi bir kez daha çuvallamıştır. Modiler onu konaktan hemen kovarlar.

Mansi Jaggi’yi gafil avlamak için planlarına devam eder. Bu sefer Ahem’in kurduğu dernek için gazeteciler röportaja geldikelrinde Mansi’de orada yerini alır. Masni Jaggi’nin yaptığı yanlışları ortaya çıkararak onun sahtekar olduğunu basına duyurur. Ancak Jaggi sokaklarda büyümüş ve yalan konusunda ustadır. Mansi’ye fırsat vermeden yalanlarıyla tüm gazetecileri kandırır.

Jigar’a tokat! Tüm bu yaşananlardan dolayı öfkelenen Mansi evine döner. Tüm acısını ise Jigar’dan çıkarır. Ona sert bir tokat atarak kendisin kandırdığını söyler. Mansi Jigar’ı kovarak Modi konağını başınıza yıkacağım der. Sizce Mansi dediğini yapacak mı?



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum