Masum 444. bölüm Kanal 7 canlı izle – 9 Haziran 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 444. bölüm Kanal 7 canlı izle – 9 Haziran 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Masum'da yeni bir hafta daha başladı ve ilk bölüm geride kaldı. Hindistan'ın en başarılı yapımları arasında yer alan yapımda yaşanacaklar bir kez daha araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 9 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 444. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 444. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 444. bölüm özeti

Radhika ve sevgilisi iyice Modi konağına sızmıştır. İkili Modi konağını talan etmeye devam ederken Urmila ve Gopi durumu bozmuştu. Gopi çaresiz! İki soyguncunun vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Bu amaçla Radhika sevgilisini kendi yerine geçirir. O da bu esnada hırsızlık yapıp sunaktaki heykeli çalacaktır. Bu yüzden Radhika’nın yerine geçen sevgilisi kafasını kapatır.

Herkes bu duruma anlam veremese de Radhika rolündeki Manglesh bunun kendi adetleri olduğunu söyler. Sona geline kına yakarken ellerini görünce şaşırır. Bu eller ir kadın eli gibi zarif olmak yerine bir erkek eli gibi kaba ve büyüktür. Bu durum Sona’nın şüphelenmesine sebep olur. Nitekim Sona kısa süre sonra gerçeği görerek şüphelerinde ne kadar haklı olduğunu da anlar.

İlginç Soygun! Bu arada dünyanın en saçma salak soygun girişimi gerçekleşir. Radhika heykel kılığına girerek sunaktaki idolü çalmak ister. Bilin bakalım Gopi ne yapıyor. O da aynı şekilde heykel olmuş Radhika’yı takiptedir.

Radika gizlice sürünüp heykeli tam alacakken Gopi harekete geçer. Ancak Radhika’nın adamlarından biri onu engellemeye çalışır. Bu esnada ikili boğuşurken su vanasına çarpıp kırarlar. Su bir anda fışkırmaya başlar ve Radhika’nın heykel foyası ortaya çıkar. Tüm ev halkıda gürültüye toplanır.

Radhika suçüstü yakalanırken Gopi onu hırsızlıkla uçlar. Üstüne sevgilisini de kendi yerine geçirmekle suçlar. Tüm bu saçma olay içerisinde Urvaşi ve Kokila Radhika’nın yalanlarına inanır. Radhika bunun geleneklerine ait bir ritüel olduğunu söyler. Üstüne Gopi’yi kendine kumpas kurmakla suçlar.

Gopi tokat yedi! Bütün bunların üzerine Urvaşi sinirlenerek Gopi’ye tokat atar. Gopi yine suçlu durumuna düşmüştür.

Gelininin böyle aşağılanmasına dayanamayan Koki hemen oracıkta Gopi’den söz ister. Bir daha ne olursa olsun Jaggi’nin evlilik meselesine karışmayacaktır. Gopi mecburen Koki’ye bu sözü verir. Gopi odasına gidip bu zor durumu düşünürken yanına Jaggi gelir.

Jaggi’nin ise aklında bambaşka sorular vardır. Gopi neden evliliğini engellemek istiyordur? Yoksa Gopi Jaggi’ye karşı hisler mi besliyordur? Jaggi Gopi’nin yanına gelince ona bu soruları sorar. Gopi ise şaşkın bir şekilde ne diyeceğini bilemez. O hırsızların foyasını ortaya çıkartmak isterken işler hiçte istediği gibi gitmiyordur.

Koki ve Gopi gidecek mi? Jaggi tarafından şaşkınlığa uğrayan Gopi’yi zora sokacak bir diğer gelişme ise Kokila’dan gelir. Koki eşyalarını toplayıp Modi konağından ayrılmaya karar vermiştir. Gopi’ye de söyleyerek Urmila’nın evine onunla gelmesini ister. Gopi bu haydutlara konağı bırakıp nasıl gideceğini kara kara düşünmeye başlar.

Diğer tarafta ise Mera oldukça zor bir duruma düşer. Chanda bebeklere zarar verme tehdidiyle Mera’yı elinde oynatmaya devam eder. Ancak bu seferki isteğinde oldukça ileri gider. Chanda’nın isteği Mera’nın Daram’dan ayrılmasıdır. Mera bebekler ve eşi arasında bir seçim yapmaya zorlanır.

Kokila kaçırıldı! Modi konağında Gopi ise sabah uyandığında Kokila’yı bulamaz. Onun konaktan ayrıldığını düşünür. Urmila’nın evine gidip orayı kontrol eder. Ancak Kokila ortalıkta yoktur. Gerçekler Radhika’nın Gopi’nin karşısına çıkmasıyla anlaşılır.

Kokila’yı kaçırdığını söyleyen Radhika Gopi’yi tehdit eder. Düğüne gelmesini ve kimseye olanları çaktırmamasını ister. Tek yanlışında bunun Koki’nin hayatına mal olacağını söyler. Bu yüzden Gopi bir şey yapamaz.

Ancak Gopi bir şekilde gerçeği ortaya çıkarmalıdır. Bunu düğündeki tatlılara notlar yazarak sağlar. Tatlıyı alan herkes Kokila’nın kaçırıldığını öğrenir. Gopi Koki’yi kurtarabilecek mi?



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.