Masum 462. bölüm özeti ve fragmanı – 27 Haziran 2021 Pazar tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 462. bölüm özeti ve fragmanı – 27 Haziran 2021 Pazar tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 462. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 462. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 462. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 462. bölüm özeti

Seta kaçırılmış, Koki hapishane köşelerinde hastalanmış, Vidya ise katil damgası yemişti. Bir düğüm gibi iç içe karışan bu olayları çözmek ise Gopi’nin işidir. Masum dizisi 462.bölüm özeti devam ediyor. Gopi ve Jaggi Seta’nın Peşinde! Saydığımız bunca sorunu Gopi çözmeye öncelikle Seta olayından başlar. İkilinin planı ise oldukça basit ama bir o kadar da zordur. Jaggi ve Gopi kılık değiştirerek düğüne sızacak ve bir yolunu bulup Seta’yı kurtaracaktır.

Dediğimiz gibi plan oldukça basit görünse de düğüne sızmak hiçte kolay olmaz. Düğünün her noktasında Bhavani’nin adamları vardır. Ancak Jaggi bu işlerde oldukça yeteneklidir. Gopi ile kendisini aşçı olarak göstererek ilk aşamada düğüne sızmayı başarır. Onlarla beraber gelen Sona’da geline yapılan kına süslemeleriyle sorumlu olduğunu söyler.

Gopi ve ekibi düğün alanına sızarken şimdi yapmaları gereken şey Seta’nın nerede olduğunu bulmaktır.

Vidya suçunu itiraf edecek! Diğer tarafta ise Vidya tüm bu gerilime ve bilinmezliğe daha fazla dayanamaz. Eve gelen dedektiflerle giderek suçunu itiraf etmeye karar verir. Gaura ise bu duruma dünden razıdır. Vidya hapse girecek ve ondan kurtulacaktır.

Gopi ile Jaggi ise sonunda Seta’yı bulur. Ancak kapısında Bhavani’nin adamları bekliyordur. İkili Seta’ya ulaşabilmek için bu adamlardan kurtulmalıdır. Bu amaçlar Jaggi ve Gopi içine ilaç kattıkları bir tatlı hazırlarlar. Bu tatlıları bekçilik yapan adamlara yedirirler. Adamlar kısa sürede midelerini bozup kapıdan ayrılmak zorunda kalır.

Gopi Seta’ya ulaşsa da onu kurtarmaları mümkün olmaz. Seta Bhavani’nin din görevlisini rehin aldığını söyler. Gopi’den din adamını ve onun keçisini kurtarmasını ister. Gopi durumu Jaggi’ye bildirir. Jaggi hemen din adamını kurtarmak için harekete geçer. Kurtarmayı da başarır.

Konağın bahçesi kazılıyor! Vidya’nın itirafları doğrultusunda polis Daram’ın konağına gelir. Vidya’nın suçunu itiraf ettiğini söyler. Onun verdiği bilgiler doğrultusunda da konağın bahçesinde kazı çalışması başlar. Gaura artık Vidya için her şeyin sonun geldiğini düşünerek sevinir.

Ancak herkesi şaşırtan bir olay gerçekleşir. Özellikle Gaura çok şaşırır. Polisin yaptığı kazıda herhangi bir cesede ulaşılamaz. Polis Vidya’nın yalan söylediğini düşünür. Bu esnada hemen araya giren Daram polisi yönlendirir. Vidya’nın kardeşinin kaybolduğunu ve hayaller görmeye başladığını söyler. Poliste bunun üzerine konaktan ayrılır.

Daram Vidya’yı kurtardı! Peki öyleyse Chanda’nın cesedi nerededir? Bunun cevabını ise bize Daram verir. Vidya’nın üstüne giden Daram gerçekleri öğrenmiş ve Chanda’nın cesedini oradan çıkartmıştır. Daram’ın bu yaptığı Gaura’nın hiç hoşuna gitmezken Vidya’nın şimdilik kurtulmasını sağlar.

Diğer tarafta ise işler oldukça iyi gitse de sonu hüsranla biter. Jaggi ve Gopi bir bir herkesi kurtarırlar. Onlara Seta’nın babası da yardım eder. Ayrıca Urmila Pari ve Monica’yı da dansçı olarak getirip Bhavani’yi oyalar.

Her şey baştan sona kusursuz ve iyi giderken maalesef Bhavani durumu çakozlar. Gopi ve Jaggi’nin etrafını adamlarıyla beraber sararak Seta’nın kaçmasını engeller. Adamlarının da yardımıyla Jaggi ve Gopi’yi de tutsak alır. Oldukça zor duruma düşen ikili bu durumdan kurtulmanın yollarını aramaya başlar.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.