Masum 468. bölüm özeti ve fragmanı – 3 Temmuz 2021 Cumartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 468. bölüm özeti ve fragmanı – 3 Temmuz 2021 Cumartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 468. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 468. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 468. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 468. bölüm özeti

Mücevher hırsızları Gopi’yi kaçırmıştı. Amaçları elmasları ondan ger almaktı. Hırsızlar başarılı olurken Gopi ve mücevher hırsızı Ricky arasında anlam verilemeyen bir bağ hissedilmişti. Urmi başarısız oluyor! Gopi ve Jaggi garip olayı atlatırken Urmila ve Sona’nın planı ise pek iyi gitmez. Bhavani oldukça zeki bir kadındır. Kılık değiştiren Urmila ve Sona’yı çoktan fark etmiştir. İkiliyi konaktan kovar ve Seta’yı almadan Mera’yı vermeyeceğini söyler.

Gopi’nin oğlu varmış! Hırsızlardan kurtulan Gopi’nin aklında ise tek bir konu vardır. O da kendisine telefon eden kadının yanına gitmek. Jaggi Gopi’ye bu konu hakkında sorular sorsa da Gopi bir an önce kadını bulmak ister.

İkili beraber hastaneye giderken Gopi’yi arayan kişi onun eski okulunda beraber öğretmenlik yaptıkları Antara’dır. Antara kansere yakalanmış ve artık son dakikalarını yaşamaktadır. Gopi’yi buraya çağırma nedeni ise büyük bir sırrı artık itiraf etmektir.

Bebekleri değiştirdim! Antara Gopi’nin gelişiyle beraber olanları anlatır. Geçmişte aynı dönemde beraber çalışırken kendisinin de hamile olduğunu söyleyen Antara büyük bir suç işlediğini itiraf eder. Bu suç Gopi ile kendi bebeğini değiştirmektir.

Antara erkek çocuk istemiş ve kız çocuğu olunca gizlice Gopi’nin oğluyla kendi kızını değiştirmiştir. Gopi bu itiraf karşısında şoke olurken Antara’ya neden bunu şimdi anlattığını sorar. Antara artık ölüm vaktinin geldiğini ve gerçeği söylemeden ölmek istemediğini Gopi’ye söyler.

Gopi oğlu ile ilgili Antara’dan bilgi isterken Antara sadece isminin Ram olduğunu, tam bir serseri olan Ram’ın nerede olduğunu bilmediği cevabını verir. Gopi yaşadığı şokla şimdi yıllardır ondan çalınan oğlunu nasıl bulacağını düşünür. Gopi diğer yandan ölüm döşeğinde olan bu kadını da üzmek istemez. Ona kızı Vidya’yı gösterir.

Koki Mera’yı kurtardı! Diğer tarafta Kokila ise Bhavani’nin evine baskına gider. Bhavani’nin adamları Modilerin etrafını sarınca Kki minik bir oyunla tüm haydutları kaçırır. Sona polis sireni sesi açınca haydutlar korkup kaçarlar.

Koki Vhavani’nin boğazından tutarak onu sandalyeye oturtur. Ardından Bhavani bağlayarak Mera’yı bu kadının elinden sonunda kurtarmayı başarır.

Gopi gözlerine inanamaz! Kayıpoğlunun peşine düşen Gopi iseonu bulduğunda şoke olur. Çünkü oğlu Antara’nın anlattığından daha beterdir. Plajda kızlarla oynaşıp dans ediyordur. Gopi aile geleneklerine bağlı biridir ve bu gördüğü manzara onu çok üzer. Oğlunu tekrar kazanmak için ne yapması gerektiğini düşünmeye başlar.

Ancak Antara’nın ölüm haberi çok geçemden Gopi’ye ulaşır. Gopi Antara’dan yardım istemeyi düşünürken şimdi ne yapacağını bilemez duruma gelir.

Gaura yalancısı! Diğer tarafta ise Koki Mera2yı Daram konağına getirir. Ancak Mera’nın gelişi sorunları hiç çözmez. Koki Daram ve Shravan’a Gaura’nın tüm pisliklerini anlatır. Ancak ikili bunlara inanmaz. Gaura’nın bu derece kötü biri olabileceğini akıları almaz.

Ayrıca Mera’da Modilerin kendisine önem vermediklerini düşünerek ağlar. Gaura ise iki tarafında böyle olmasını mutlulukla karşılar. Hatta Mera daha fazla ileri giderek Bhavani ile iş birliği yapar. Modi konağında ise Gopi Kokila’yı arayarak oğlu olduğunu anlatır. Koki’de bu bilgiyi tüm Modilere aktarır.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.