Ramo 29. bölüm tek parça full izle! Ramo 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ramo 29. bölüm tek parça full izle! Ramo 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olarak yayın hayatını sürdüren Ramo'da yeni hafta başlıyor. İzleyicilerin ilgiyle seyrettiği yapımda bugün de yine neler yaşanacağı merak konusu ve araştırmalar sürüyor. SHOW TV ekranlarında heyecan sürecek. Ramo 29. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca Ramo 30. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Ramo'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Ramo 29. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Ramo 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.
 


Ramo 29. bölüm özeti

Ramo, dün akşam yayınlanan 28. bölümüyle ABC1 20+'da 5.95 izlenme oranı (rating), 12.01 izlenme payı (share), AB'de 4.59 izlenme oranı (rating), 9.83 izlenme payı (share), Total’de 5.95 izlenme oranı (rating), 12.17 izlenme payı (share) elde etti. #SonSözüm etiketi 6 saat 10 dakika, #Ramo etiketi ise 4 saat 50 dakika boyunca TT listesinde kaldı. Cihangir karakterine hayat veren Olgun Şimşek'in vedası da sosyal medyada uzun süre konuşuldu. Olgun Şimşek, 4 saat 10 dakika boyunca sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Ramo'nun dün akşam ekrana gelen bölümü büyük ses getirdi. Ramo ve Cihangir arasındaki savaşta beklenen hesaplaşma sonunda yaşandı ve finalde Ramo, Cihangir'i öldürerek intikamını aldı. Cihangir karakterine hayat veren usta oyuncu Olgun Şimşek diziye veda ederken, heyecanın hız kesmediği bölüm sosyal medyada da gündem oldu. Ramo'nun dün akşam ekrana gelen bölümünde Ramo, Cihangir'in işini bitirerek intikamını aldı. Cihangir, karşısına çıkan Ramo'yu terapi odasına götürerek öldürecekken yaşanan beklenmedik gelişmeler herkesi şoke etti. Ramo'ya doğrulttuğu silahının boş çıkmasıyla ihanete uğradığını anlayan Cihangir'in sonunu Ramo getirdi. Ramo, Cihangir'i öldürerek intikamını alırken, bir diğer çarpıcı gelişme ise babasının katilinin Cihangir olduğunu öğrenen Mazhar'ın da işin içinde olması oldu. Ramo, Nehir'in elinde olduğunu söyleyerek Cihangir'e, Sibel ve Nehir için bir takas yapacaklarını belirtti. Böylelikle Cihangir'in adamları Ramo ve Sibel'i öldüremedi. Takas zamanı geldiğinde ise hiç planda olmayan kötü bir sürpriz yaşandı. Hem Sibel hem de Nehir, Ruslar tarafından kaçırıldı. İkisini kurtarmak için Ramo ve Cihangir iş birliği yapmak zorunda kalırken, kaçırılma planının arkasından Boran'ın çıkması ekran başındaki herkesi şaşırttı. Cihangir ise Sibel ve Nehir'i bulduktan sonra Ramo'yu tuzağa düşürdü. Ramo'yu tuzağa düşüren Cihangir, onu öldürmek için adamlarını gönderdi ancak Ramo, Cihangir'in adamlarından kurtulmayı başardı ve Sibel'i kurtarmak için harekete geçti. Cihangir, karşısına çıkan Ramo'yu öldürmek için terapi odasına getirdiğinde ise şoke eden gelişmeler yaşandı. Ateş ettiği silahının boş çıkmasıyla adamları tarafından ihanete uğradığını anlayan Cihangir, giderek köşeye sıkıştı. Cihangir'in evinde tutulan Sibel ise ölümle burun buruna geldi. Hesap sormak isteyen Ahsen, silahını Sibel'e doğrulttu ancak tam o anlarda gelen Nadia, Ahsen'i bıçaklayarak öldürdü. Kendini de yaralayan Nadia, Nehir'e her şeyi Sibel'in yaptığını söyledi.


Show TV Ramo 29. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Ramo 29. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Ramo'un 29. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Ramo 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Ramo'un 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Ramo oyuncuları ve karakterleri

Murat Yıldırım - Ramo
Esra Bilgiç - Sibel
İlker Aksum - Hasan
Yiğit Özşener - Yavux
Görkem Sevindik - Boz
İdil Fırat - Fidan
Cemre Baysel - Fatoş
İlhan Şen - Neco
Rüzgar Aksoy - Halef
İlkay Kayku - Neslihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.