Rizespor Gençlerbirliği maçı anlatım ve canlı izle | Bein Sports 1 canlı

Rizespor Gençlerbirliği maçı anlatım ve canlı izle | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de pazar günü Karadeniz'de başlıyor. Son beş maçından 3 galibiyet çıkarıp sadece bir kez yenilen Çaykur Rizespor ile geçen hafta Kayserispor'u yenip moral bulan Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. İki takım arasındaki mücadele binlerce futbol sever ve taraftar tarafından da ilgiyle izlenecek. Rizespor Gençlerbirliği maçı anlatım ve canlı izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca internetten Bein Sports 1 canlı izleme linki de aşağıda yer alıyor.

Futbolda yeni sene de birbirinden çekişmeli maçlara sahne oluyor. Dün oynanan 6 karşılaşmanın ardından gözler bugün oynanacak mücadelelere çevrildi. İlk olarak Karadeniz'de kritik bir maç iki takımı bekliyor. 19 puandaki Çaykur Rizepor'un konuğu 15 puanla küme düşme hattının bir basamak üstünde yer alan Gençlerbirliği Yeşil mavililer üst sıralarda yer alabilme mücadelesi verirken Alkaralar ise aşağıya düşmemek adına sahaya çıkacak. Nefes kesecek mücadele için şimdiden araştırmalar başladı. İki takım arasındaki mücadele binlerce futbol sever ve taraftar tarafından da ilgiyle izlenecek. Rizespor Gençlerbirliği maçı anlatım ve canlı izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca internetten Bein Sports 1 canlı izleme linki de aşağıda yer alıyor.

Rizespor Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak Rizespor Gençlerbirliği maçını internetten web tarayıcısıyla izlemenin tek alternatifi bulunmaktadır. Bilindiği üzere Digiturk platformunda bulunan Bein Sports'a üyelik ücretli olarak gerçekleştirilmektedir. İster kendi takımınızı ister Süper Lig paketlerini alabilir ve mücadeleyi seyredebilirsiniz. Bein Sports'un maçları izleme platformu Bein Connect'e www.beinconnect.com.tr üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Mücadele 13.30'da başlayacak ve Bein Sports 1'den yayınlanacak.



 

Rizespor Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA verileri

Gençlerbirliği'ni konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Rizespor, rakibini lig tarihinde iç sahada üst üste üç kere mağlup edemedi.
Gençlerbirliği, Rizespor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçının beşini (2G) ve son iki karşılaşmayı kaybetti ancak rakibine lig tarihinde üst üste üç kez yenilmedi.
Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Rizespor (1M), tek yenilgisini gol atamadığı tek karşılaşmada Galatasaray'dan aldı (0-4).
Bu sezon deplasmanda oynadığı yedi Süper Lig maçının beşini kaybeden Gençlerbirliği (2G), iki galibiyetini gol yemediği iki karşılaşmada aldı.
2020/21 Süper Lig sezonunda rakip ceza sahalarında topla en az buluşan takım Rizespor (toplam 200, maç başına 14).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü yiyen dört takımdan biri Gençlerbirliği (6; Ankaragücü, Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor ile birlikte).
Süper Lig'e geldiği 20 Ocak 2020'den bu yana Rizespor'un attığı gollerin %34'ünü kaydeden Milan Skoda, ilk iki golünü ilk maçında Gençlerbirliği filelerine yollamıştı.
Bu sezon Rizespor formasıyla iç sahada en fazla gol atan oyuncu olan Loic Remy (5), bu golleri toplam dokuz isabetli şutta buldu.
Bu sezon Gençlerbirliği formasıyla deplasmanda iki gol atan tek oyuncu olan Sefa Yılmaz, Rizespor'a karşı sahaya çıktığı son iki Süper Lig maçında iki gol kaydetti.
Gençlerbirliği formasıyla bu sezon Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan Daniel Candeias (4 gol & 2 asist), Rizespor'a karşı forma giydiği dört maçta tabelaya etki edemedi. Portekizli orta sahanın Süper Lig kariyerinde beş kez karşılaşıp gol katkısı yapamadığı bir rakibi yok.


 



 

Çaykur Rizespor Gençlerbirliği muhtemel 11'leri

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Talbi, Meriah, İsmail Köybaşı, Fabricio Baiano, Doğan Erdoğan, Tunay Torun, Samudio, Fernando, Skoda.

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Rahmetullah, Arda Kızıldağ, Zargo Toure, Soner Dikmen, Berat Özdemir, Piris da Motta, Murat Yıldırım, Candeias, Ayite, Sio.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.