Savaşçı 108. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 108. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olmaya devam eden ve cumartesi günlerinde zirveye oynamayı sürdüren Savaşçı'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. İşlediği senaryo ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen yapımda yaşanacaklar merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Türk askerinin destansı mücadelesi ve terör örgütlerine karşı amansız savaşı ilgiyle izleniyor. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Sava

Aylardır uzak kaldığı ekranlara geçen haftalarda dönüş yapan Savaşçı bu akşam da izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yeniden seyircileriyle buluşmanın sevincini yaşayan yapımda heyecan artarken yaşanacaklar da bir an önce izlenmek isteniyor. Geçen haftadan bu yana milyonlarca kez izlenen yeni bölümünün ardından gözler bugüne çevrildi. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 108. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.


 

Savaşçı 108. bölüm özeti

Kılıç Timi, Görkem ve Savaş Astsubayları kurtarmak için terörist elebaşı Şiyar’ın kampına geldiğinde astsubaylar çoktan harekete geçmiştir. Ortalık tam bir yangın yerine dönerken Şiyar’ın son hamlesi Görkem ve Savaş’ı ölümle burun buruna getirir. Yoğun ateş altında onların olduğu noktaya ulaşan Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Çekiç orada hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar.  Kılıç Timi’nin eline düşeceğini anlayan Şiyar ise kendini kurtarmak için başka bir yol bulmaya çalışır. Kopuz Albay, bölgede daha fazla kalmaları çok riskli olduğu için Kılıç Timi’nin karargâha dönmesini ister. Karargahta  Şiyar ve birlikte hareket ettiği Çakal’la Artin’i yakalamak için hemen araştırmalara başlanır… Kılıç Timi dört gözle Kopuz Albay’dan gelecek operasyon haberini beklerken İlyas Astsubay da Ayça’yla birlikte biraz vakit geçirmek ister. Ancak iki sevgilinin bu buluşması büyük bir şokla bitecek ve bu durum İlyas ve Ayça’nın hayatlarında yepyeni ve zorlu bir süreci başlatacaktır. Bu arada Kopuz Albay, gelen önemli bir istihbaratın Şiyar’la ilgisi olduğunu belirler ve hemen bu bilgi doğrultusunda detaylı bir plan yapar. Kılıç Timi’ni hemen hareket geçiren Kopuz Albay için artık hesap kapatma zamanı gelmiştir. SAVAŞÇI, Cumartesi akşamı 20:00’de FOX’ta!



Savaşçı 108. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 108. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 99. bölümünü FOX TV.com.tr ve FOX Play internet sitesinden eklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.