Şef Akademi Antonio kimdir? Antonio Stokes Instagram hesabı ve fotoğrafları

Şef Akademi Antonio kimdir? Antonio Stokes Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en yeni yarışması Şef Akademi'de yarı final heyecanı devam ediyor. Birbirinden iddialı şef adaylarının hünerlerini sergilemeye devam ettiği programda jüri karşısında sınav verecek isimlerden biri de Antonio oldu. Peki, Şef Akademi Antonio kimdir? Antonio Stokes Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

FOX TV ekranlarında ilk günden itibaren büyük bir etki bırakan Şef Akademi tüm heyecanıyla sürüyor. Ali Ronay, Ayhan Sicimoğlu ve Arda Türkmen'in karşısına çıkacak olan şef adayları en iyi sonucu alabilmek adına mücadele veriyor. O isimlerden biri de Anotnio oldu. Yayınlanan fragmanda Ali Ronay ile olan sohbeti dikkat çeken Antonio hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Şef Akademi Antonio kimdir? Antonio Stokes Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Şef Akademi Antonio kimdir?

Bugün jüri karşısında sınav verecek olan Anotnio Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyaya geldi. 1978 tarihinde doğmuş olup 43 yaşındadır. Birçok yarışmacının aksine ekran önü tecrübesi vardır. Daha önce bir filmde oynadı. Ayrıca bir de program sundu. Babasının mesleği sebebiyle birçok ülkeyi gezme fırsatı buldu. Anaokulu ve İngilizce öğretmenliği yapıyor.

Şef Akademi Antonio

Şef Akademi Antonio

Şef Akademi Antonio

Şef Akademi Antonio

Şef Akademi Antonio

Şef Akademi Antonio

Şef Akademi Antonio


 

Şef Akademi Antonio Instagram hesabı

Yaptığı yemekle bir üst tura çıkmak isteyen Antonio izleyiciler tarafından ilgiyle izlenirken sosyal medyadaki profilleri de merak konusu. Kendisine ait bir Instagram hesabı var ve aktif olarak kullanıyor. Takip etmek isteyenler için profili @antoniojstokes'tir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.