Şef Akademi Doğada yarışmacıları kimdir? Takım renkleri ve yarışmacıları

Şef Akademi Doğada yarışmacıları kimdir? Takım renkleri ve yarışmacıları
Türkiye'nin en yarışması Şef Akademi Doğada birbirinden iddialı yarışmacılarıyla ekranlardaki yerini alıyor. Kendilerine verilen malzemelerle birlikte doğaya karşı hem bireysel hem de takım olarak mücadele verecek yarışmacılar birbirlerine üstünlük kurmak istiyor. Yarışmacıların kim oldukları ise merak konusu. Peki, Şef Akademi Doğada yarışmacıları kimdir? Takım renkleri ve yarışmacılar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında geçen hafta yayınlanan bölümleri ile elemeleri gerçekleştirilen Şef Akademi bugünden itibaren Şef Akademi Doğada formatıyla ekranlara merhaba diyor. Hafta içi her gün yayınlanacak bölümlerde Şefköy'ün doğasında muazzam yemekler hazırlayabilmek için büyük fırsat yakalayacak 15 yarışmacı, hafta sonunda ise Şef Akademi'de hem puanları hem de jüriyi ikna edebilme yetenekleri ile finale doğru gidebilmek ve birincilği elde etmek için yarışacak. Zorlu ancak bir o kadar lezzetli bir maraton izleyicileri bekliyor. Peki, Şef Akademi Doğada yarışmacıları kimdir? Takım renkleri ve yarışmacılar haberimizde yer alıyor.


Şef Akademi yarışmacıları kimdir?

Jüri üyeliklerini Ali Ronay, Ayhan Sicimoğlu ve Arda Türkmen'in yaptığı yarışmanın sunculuğunu ise Öykü Serter üstleniyor. Yarışmacılar üçer kişilik beş takıma ayrılarak yarışacak. Hem bireysel olarak hem de takımları adına birincilik kovalayacak.Şef Akademi yarışmacıları ve takımları aşağıda yer almaktadır.

  • Şef Akademi Yeşil Takım yarışmacıları: Dilan Çelik, Murat Giresun, Emrah
  • Şef Akademi Mavi Takım yarışmacıları: Yağız Şenol, Ruşa Durmaz, Elif
  • Şef Akademi Mor Takım yarışmacıları: Antonio Stokes, Arzu Gasimova, Çağlar
  • Şef Akademi Kırmızı Takım yarışmacıları: Furkan Güçtekin, Ayten Yıldız, Berat
  • Şef Akademi Turuncu Takım yarışmacıları: Muhammet Ermiş, Tolga Bozok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.