Şef Akademi Yağız kimdir? Yağız Şenol kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Şef Akademi Yağız kimdir? Yağız Şenol kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Bugünden itibaren FOX TV'de yayınlanacak olan Şef Akademi'de finale kalan yarışmacıların mücadelesi başlıyor. Birbirinden iddialı beş takım ve 15 yarışmacının mücadelesinde birinciliği kazanmak isteyen isimler arasında Yağız Şenol da bulunuyor. Yakışıklı yarışmacı elemelerde de adından söz ettirmişti. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Şef Akademi Yağız kimdir? Yağız Şenol kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Ayhan Sicimoğlu, Arda Türkmen ve Ali Ronay'ın jüri üyeliklerini üstlendiği, Seray Sever'in sunumuyla ekranlara gelen Şef Akademi'de elemeler sona erdi. Artık gözler Şef Akademi Doğada etabında. Beş gün boyunca hünerlerini sergileyecek yarışmacılar, cumartesi ve pazar ise jüri karşısında ter dökecek. Kendileirnin programda kalabilmesi için üç ünlü ismi ikna etmek zorunda olan yarışmacılar arasında Yağız Şenol da var. Peki, Şef Akademi Yağız kimdir? Yağız Şenol kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Şef Akademi Yağız kimdir?

Şef Akademi yarışmacısı Yağız Şenol, 27 yaşında. Yağız Şenol, hem oyunculuk hem de aşçılık yapıyor. "İnsanlar beni bir de yemek yaparken tanımalı" diyor. Yarışmada Elif ve Ruşa ile birlikte mavi takımda yarışacak.

şef akademi yağız
 

Şef Akademi Yağız Instagram hesabı

Eleme etabında adından en çok söz ettiren yarışmacılardan biri olan Yağız Şenol'un kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. @yagizsenol hesbaından kendisini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.