Temizlik Benim İşim Asiye kimdir? Asiye Aşma kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Asiye kimdir? Asiye Aşma kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın ikinci günü başladı. Birbirinden iddialı beş kadının rekabetinde bugün ikinci yarışmacı olarak açıklanan Asiye temizliğini yapacak. Güzel yarışmacı hakkında da araştırma gerçekleştiriliyor ve bilgiler öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Asiye kimdir? Asiye Aşma kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de yeni sezonun final haftasında ikinci gün başladı. Beş kadın yarışmacının hünerlerini sergilemek ve büyük ödülü kaznaabilmek adına kolları sıvadıkları haftnaın ikinci gününde temizliğini yapacak isim Asitye Aşma oldu. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede evini en iyi şekilde temizleyerek rakiplerine gözdağı vermek ve rahat bir süreç yaşamak istiyor. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleşiyor ve adını en fazla arananlar arasına yazdırmayı başardı. Peki, Temizlik Benim İşim Asiye kimdir? Asiye Aşma kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 


 

Temizlik Benim İşim Asiye Aşma kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Asiye Aşma 32 yaşında. Ev hanımı. Evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Amasyalı. Zirve mücadelesi vererek 10 bin liranın sahibi olmak istiyor.


Temizlik Benim İşim Asiye Aşma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.